1. Pagrindinis Brother
  2. Apie Brother
  3. News
  4. 2014
  5. Brother etikečių spausdintuvai, kurie pirmieji suderinami su AirPrint™

Brother etikečių spausdintuvai, kurie pirmieji suderinami su AirPrint™

Brother etikečių spausdintuvai pirmieji suderinami su AirPrint™ - papildomi Air Label programėle

 


Brother pristatė vienintelius biuro etikečių spausdintuvus, suderinamus su Apple® AirPrint™, tuo pačiu sukurdami savo novatorišką ‘Air Label’ programėlę.

Spausdinimo ir technologijų specialistų profesionalūs staliniai etikečių spausdintuvai QL-710W ir QL-720NW yra pirmieji modeliai, turintys Apple® AirPrint belaidžio spausdinimo technologiją. Jie atspindi Broher aistrą kurti produktus galvojant apie ateitį.

Du modeliai, kartu su pagal užsakymą sukurta Brother programėle, sukūrė idealų etikečių spausdintuvą naudojimui kartu su iPhone®, iPad® ir iPod touch®.

Apple® AirPrint™ sukūrimas yra antra iš inovacijų, kuriomis elegantiškas ir stilingas stalinis etikečių spausdintuvas gali pasigirti. Pistatyti 2012 metais, jie buvo pirmieji biuro etikečių spausdintuvai pasaulyje, aprūpinti bellaidžiu funkcionalumu.

Integruotas belaidis funkcionalumas leido Brother sujungti AirPrint™ galimybes QL-710W ir QL-720NW modeliuose.

  • AirPrint™ belaidis spausdinimas leidžia vartotojams spausdinti etiketes neatsisiuntus programinės įrangos arba neįdiegus papildomų prietaiso tvarkyklių, sukuriant supaprastintą procesą vartotojams, kuriems reikia atsispausdinti iš Apple® mobiliųjų įrenginių.
  • Funkcija taip pat sukuria galimybes programėlės kūrėjams paprastai pridėti etikečių spausdinimo pagalbą į jų iOS aplikacijas arba sukurti užsakytas ženklinimo programėles jų vartotojams.
  • Brother Air Label programėlė leidžia paprastai sukurti etiketes ir ją galima įsigyti Apple App Store parduotuvėje.

Šie du modeliai taip pat pasižymi PC ir Mac etikečių kūrimo programa, kuri leidžia vartotojams spausdinti profesionalias etiketes įvairioms darbo vietos reikmėms, ir yra greičiausi tokio tipo modeliai rinkoje, spausdinantys iki 93 standartines adresų etiketes per minutę.

Brother Airija ženklinimo produktų vadovas Gerry Quigley paskelbė: “Džiaugiamės, galėdami pranešti, jog mūsų įsipareigojimų naujovėms dėka sukūrėme du etikečių spausdintuvus, kurie yra pirmieji, suderinami su AirPrint™ belaidžiu spausdinimu. Drauge su mūsų nauja Brother Air Label programėle, QL-710W ir QL-720NW modeliai yra puikūs etikečių spausdintuvai naudojimui su Apple® mobiliaisiais įrenginiais.”