1. Pagrindinis Brother
  2. Apie Brother
  3. News
  4. 2015
  5. PR-HL-L9300CDWTT-product-release

Naujas flagmanas Brother spalvotų lazerinių spausdintuvų šeimoje

Pasižymintis padidinta popieriaus talpa ir dideliu spausdinimo greičiu, naujasis Brother HL-L9300CDWTT modelis yra akivaizdus pasirinkimas vidutinio dydžio darbo grupėms, kurioms kiekvieną dieną reikia spalvotų spaudinių.

Brother plečia savo poziciją vidutinio dydžio spalvotų lazerinių spausdintuvų, kurie galėtų susidoroti su ypač didelėmis popieriaus apimtimis ir labai mažomis išlaidomis atspausdinti daugybę aukštos kokybės lapų, segmente.

 

Įspūdį sukeliantis HL-L9300CDWTT spausdintuvas yra naujausias modelis Brother sėkmingoje verslui skirtų spalvotų lazerinių spausdintuvų linijoje.


HL-L9300CDWTT skirtas vidutinio dydžio darbo grupėms, kurioms kiekvieną dieną reikia atsispausdinti daugybę spalvotų dokumentų ir kurios galėtų paprastai naudotis prietaisu, pavyzdžiui, tiesiogiai belaidžiu ryšiu spausdinti iš išmaniųjų telefonų ir planšetinių kompiuterių.

Tačiau didžiausia naujiena, lyginant šį spausdintuvą su kitais Brother verslui skirtais spalvotais lazeriniais spausdintuvais, yra tai, jog HL-L9300CDWTT modelis turi du papildomus popieriaus stalčius. Dabar spausdintuvo popieriaus talpa siekia 1300  lapų popieriaus.

“Mes turime augančia vartotojų grupę tarp "galingų vartotojų", kurie spausdina daugybę lapų kiekvieną dieną. Jie ieškojo spalvoto lazerinio spausdintuvo su ypač didele popieriaus talpa, spausdinimo greičiu, didžiausiu lankstumu ir mažomis išlaidomis”, - teigia Brother Nordic Šiaurės Europos rinkodaros vadovas Henning Elkjær.

Brother HL-L9300CDWTT spausdintuvas užtikrina 30 spalvotų ir nespalvotų lapų per minutę spausdinimo greitį. Jie spausdinami ypač didelės išeigos toneriais, kurie gali  sumažinti puslapio spausdinimo kainą iki labai žemo lygio.
Tuo pačiu metu naujasis Brother spausdintuvas yra paženklintas Nordic Swan ženklu, turi German Blue Angel sertifikatą ir atitinka tarptautinį Energy Star standartą.

Jie garantoja labai mažas energijos sąnaudas, aukštą komforto lygį ir draugiškumą aplinkai, nes Brother HL-L9300CDWTT modelis buvo kuriamas galvojant apie perdirbimą ir mažą priklausymą nuo aplinkos.

Naujasis HL-L9300CDWTT modelis gali veikti su Brother sprendimų sąsaja, kuri suteikia spausdinimo administratoriams puikias galimybes integruoti spausdintuvą į įmonės programas, spausdinimo taisykles, dokumentų valdymo sistemas ir individualius saugumo poreikius.
Brother HLL9300CDWTT Printer with white background