Spausdinkite iš mobiliųjų prietaisu su papildomu saugumu

Brother du nauji PrintSmart Mobile sprendimai suteikia galimybę spausdinti saugiai iš išmaniojo telefono, nešiojamo arba planšetinio kompiuterio, net būnant toli nuo savo darbo stalo.

 

Vartotojai nori saugiai ir paprastai spausdinti iš mobiliųjų prietaisų: išmaniųjų telefonų, nešiojamų arba planšetinių kompiuterių. Brother patenkino šį poreikį, pristatydami du naujus PrintSmart Mobile sprendimus. Šie sprendimai pagrinde skirti viešoms vietoms su daugybe lankytojų, pavyzdžiui, oro uostams, konferencijų centrams, bibliotekoms, viešbučiams, konsultavimo įmonėms ir kitoms įmonėms, kuriose darbuotojai priversti keliauti.


Didelis rinkos poreikis

 

”Rinkoje jaučiame didelį apetitą paprastam naudotis sprendimui, kuris leistų paprastai spausdinti iš išmaniojo telefono, planšetinio ar nešiojamo kompiuterio. Nesvarbu, ar tai kelionėje esantis verslininkas, ar paprastas žmogus, stovintis bibliotekoje ar oro uoste, kuriam reikia greitai ką nors atsispausdinti.” Visi su savimi turi planšetinį kompiuterį ar išmanųjį telefoną, tačiau dažnai susiduriama su problema, kai jie nori ką nors atsispausdinti iš savo mobiliųjų įrenginių. Pavyzdžiui, saugu taip spausdinti, kad niekas kitas negalėtų perskaityti spausdinamų dokumentų turinio juos spausdinant. Ką daryti tokiu atveju, kai būnant toli nuo savo darbo stalo reikia ką nors atsispausdinti”, - paaiškina Brother Nordic A/S Šiaurės Europos rinkodaros vadovas Henning Elkjær.

 

Keletas viešbučių, konferencijų centrų ir viešbučių užsisakė Brother PrintSmart Mobile Zone programą, o tuo tarpu daugybė teisininkų, buhalterių ir inžinierių susidomėjo PrintSmart Mobile sprendimu.

Du sprendimai visa tai apima

Brother siūlo du PrintSmart Mobile programos leidimus:

PrintSmart Mobile Zone skirtas viešoms vietoms, kuriose lankosi daugybė žmonių, pavyzdžiui, ligoninės ir oro uostai. Zone leidimas suteikia svečiams paprastą ir saugią prieigą prie spausdinimo.

PrintSmart Mobile yra įmonėms skirtas sprendimas, leidžiantis darbuotojams saugiai spausdinti.

Abu sprendimai yra paprasti naudotis ir juos lengva valdyti informacinių technologijų padaliniui, nes PrintSmart yra debesies pagrindu veikianti programa, kuriai nereikia, jog mobiliuosiuose prietaisuose ar spausdintuvuose būtų įdiegta kokia nors speciali programinė įranga. Abu Brother PrintSmart Mobile leidimai siūlo spausdinimą iš el. pašto, į tinklą įkeltų dokumentų, PrintWhere tvarkyklės Windows operacinei sistemai arba programėlių Android, Apple iOS ir Blackberry operacinėms sistemoms.

Brother HL-8250n and HL-8350w