1. Pagrindinis Brother
  2. Apie Brother
  3. News
  4. 2020
  5. Brother dirba su „Kofax“ parduodant „ControlSuite™“ visame pasaulyje

Brother dirba su „Kofax“ parduodant „ControlSuite™“ visame pasaulyje

„Brother International Europe“ paskelbė apie bendradarbiavimą su „Kofax®“, bus siūlomas įdiegtas sprendimas pasirinktiems Brother lazerinių spausdintuvų, daugiafunkcinių įrenginių ir rašalinių spausdintuvų modeliams. Brother pardavimų ir techninio aptarnavimo komandos bus apmokytos integruoti „Kofax ControlSuite“ sprendimą ir įgalins organizacijas valdyti, apsaugoti ir tvarkyti dokumentus pasitelkiant unifikuotą dokumentų valdymą, fiksavimą ir apsaugą.

„Kofax labai džiaugiasi dėl bendradarbiavimo su Brother,“ - sako Chris Strammiello, „Kofax“ vyresnysis viceprezidentas. „Jų apdovanojimus pelnę vaizdavimo įrenginiai ir mūsų rinkoje pirmaujanti saugos ir automatizavimo programinė įranga galės pasiūlyti vertingus, patrauklius ir visapusiškus sprendimus.“

„ControlSuite“ yra naujos kartos spausdinimo valdymo, fiksavimo ir dokumentų saugumo programinė įranga, kuri supaprastina ir suteikia galimybę centralizuotai valdyti bei prižiūrėti turinį pateikiamą per mobiliuosius ir stalinius įrenginius, el. paštą bei spausdinimo srautus. „ControlSuite“ taip pat aktyviai valdo, apsaugo ir prižiūri beveik visus dokumentų paskirstymo aspektus spausdinimo, nuskaitymo, nukreipimo ir saugojimo procesų metu visoje įmonėje, esant bet kokiai hibridinių sistemų, technologijų ir įrenginių kombinacijai. Unifikuoti spausdinimo, nuskaitymo ir darbo srautų procesai sukuria neprilygstamą našumą. 

„Labiau tikėtina, kad verslas patirs didelius materialinius nuostolius dėl pažeidimų susijusių su dokumentais, bet ne duomenimis,“ - sako Chris Marshall, „SMB Printing & Solutions“ direktorius, - Brother įrenginių suderinamumas su „ControlSuite“ sprendžia svarbiausią saugaus dokumentų valdymo iššūkį: siekį užtikrinti, kad informacija atsirastų reikiamose rankose pasinaudojus vieninteliu supaprastintu sprendimu, kuris sumažina klaidų skaičių ir padidina našumą.“

„ControlSuite“ puikiai dera su Brother SMB lazeriniais įrenginiais ir suteikia galimybę įmonėms saugiai tvarkyti ir valdyti dokumentus. Tai užtikrinama automatiškai generuojant audito priemones sekančias dokumentus, jų prieigą ir naudojimą. 

„Informacinių technologijų, ypač informacijos saugumas, valdant dokumentus yra itin svarbus visiems verslams“ - sako Jacqui Hendriks, tyrimų vadovas, atsakingas už europinius vaizdavimus, spausdinimus ir dokumentų sprendimus „IDC“ („Tarptautinė duomenų korporacija“) kompanijoje. „Diegiant naują dokumentų valdymo strategiją, informacinių technologijų profesionalai turi ieškoti sprendimų užtikrinančių skirtingų ir besikeičiančių poreikių saugumą darbo vietoje. Bendradarbiaudama su „Kofax“, Brother kompanija siūlo daugiau skirtingų saugos sprendimų padėsiančių organizacijoms valdyti savo skaitmeninės transformacijos raidą. „Kofax“ - pirmaujantis pasaulinio lygio žaidėjas įrenginių ir spausdinimo valdymo rinkoje.

„Brother – Kofax ControlSuite“ gaminį bus galima įsigyti jau antrame 2020 metų ketvirtyje.

Apie „Kofax“ 

„Kofax“ programinė įranga leidžia įmonėms ateities darbą („Work Like Tomorrow™“) daryti jau šiandien. „Kofax Intelligent Automation“ programinės įrangos platforma padeda įmonėms transformuoti didelio informacijos kiekio reikalaujančius verslo procesus, sumažinti rankinio darbo ir klaidų apimtis, minimizuoti išlaidas ir padidinti klientų įsitraukimą. Mes apjungiame RPA (robotinį procesų automatizavimą), atpažįstantį fiksavimą, procesų instrumentavimą, mobilumą bei įsitraukimą ir analitiką siekdami supaprastinti diegimą ir pasiekdami įspūdingų rezultatų, kurie sumažina atitikties riziką, padidina konkurencingumą, augimą ir pelningumą. „Kofax“ teikia greitą investicijų grąžą daugiau nei 20000 klientų finansinių paslaugų, draudimo, valdžios, sveikatos apsaugos, tiekimo grandinės, verslo procesų perkėlimo ir kitose rinkose. „Kofax“ savo apdovanojimus pelniusią programinę įrangą ir sprendimus siūlo organizuodami tiesioginius pardavimus bei paslaugas, be to, įmonė turi daugiau nei 650 netiesioginio kanalo partnerių bei integratorių daugiau nei 60 šalių Šiaurės ir Pietų Amerikoje, Europje, Vidurio Rytuose, Afrikoje ir Azijos bei Ramiojo Vandenyno regionuose. Daugiau informacijos rasite apsilankę tinklalapyje kofax.com.

Apie  Brother
Daugiau nei 100 metų inovacijų leido Brother kompanijai tapti tokia pasaulinio verslo sprendimų teikėja, kokia ji yra šiandien. Įkurta Japonijoje pavadinimu „Yasui Sewing Machines Co“ 1908 metais ir vėliau pakeitusi pavadinimą į Brother, įmonė dabar veikia daugiau nei 40 šalių visame pasaulyje. Brother nuolat tobulėjo, kad sėkmingai veiktų pastoviai besikeičiančioje rinkoje. Pradedant valdomo spausdinimo paslaugomis, baigiant spausdintuvais, skaitytuvais ir ženklinimo įrenginiais. Brother gaminiai ir paslaugos didina našumą, produktyvumą bei skatina bendradarbiavimą darbo vietoje.



Kofax