1. Pagrindinis Brother
  2. Apie Brother
  3. News
  4. 2022
  5. Brother pristato naują RJ-3200 spausdintuvų seriją

Brother pristato naują RJ-3200 spausdintuvų seriją

Naująjį Brother RJ-3200 asortimentą sudaro du didelio našumo etikečių ir kvitų spausdintuvai, sukurti taip, kad atitiktų šiuolaikinio darbuotojo poreikius.

Pakeitus esamus RJ-3050 ir RJ-3150 spausdintuvus, naujasis RJ-3200 asortimentas turi tą pačią išvaizdą ir pojūtį, kurį pamėgo klientai, su patobulintomis specifikacijomis, kad etikečių spausdinimas būtų greitas ir paprastas.

Pagrindinės naujojo patobulinto asortimento savybės dabar yra ilgesnis baterijos veikimo laikas, didelis spausdinimo greitis iki 127 mm/s ir patvarus dizainas, kuris gali atlaikyti kritimą iš 2 m aukščio, todėl jie puikiai tinka mažmeninės prekybos ir aptarnavimo srities darbuotojams. kuriems reikia greito ir patikimo spausdinimo.

RJ-3200 modeliai yra gerai pritaikyti įvairioms darbo situacijoms, nes gali pasigirti programomis, padedančiomis viskuo – nuo lentynų ženklinimo, kainų sumažinimo etikečių iki pasiūlymų, sąmatų ir sąskaitų faktūrų.

Andrew Broadbent, „Brother International Europe“ specialiųjų spausdinimo sprendimų Europos produktų vadovas pakomentavo naują asortimentą: „mūsų visiškai naujas RJ-3200 asortimentas yra sveikintinas mūsų augančio terminio spausdinimo pasiūlos papildymas. Mums buvo svarbu išlaikyti pažįstamą tvirtą išvaizdą, kartu tobulinant našumą, ką mes ir padarėme. Esame įsitikinę, kad mūsų klientai gaus daug naudos iš atliktų patobulinimų.”

RJ-3200 asortimentas, aprūpintas įvairiomis ryšio galimybėmis, yra specialiai sukurtas greitai spausdinti dirbant ir įkrauti nedirbant. Dėl to spausdintuvai gali būti lengvai įkraunami ir atnaujinami per naktį, todėl susidaro mažiau strigimų darbo metu. Kažkas, kas tampa vis svarbesniu dalyku šiandienos verslo aplinkoje.

Naujuosius RJ-3200 spausdintuvus dabar galite įsigyti iš savo atstovų.

Brother RJ-3230BL etikečių ir kvitų spausdintuvas siūlo 203 dpi spausdinimo skiriamąją gebą, buvo išbandytas atlaikyti smūgius iš 2 m aukščio ir turi IP54 sertifikatą. Jis jungiamas USB laidu arba Bluetooth ryšiu.

Brother RJ-3250WBL etikečių ir kvitų spausdintuvas siūlo tą patį dizainą ir funkcijas, kaip ir Brother RJ-3230BL bei Wi-Fi ryšį.

Darbuotojas pasikabinęs per petį spausdintuvą