1. Pagrindinis Brother
  2. Apie Brother
  3. News
  4. 2022
  5. Brother pristato A3 rašalinius spausdintuvus, kurių reikia kiekvienam verslui

Brother pristato A3 rašalinius spausdintuvus, kurių reikia kiekvienam verslui

 

Brother A3 verslo rašalinių spausdintuvų asortimentas skirtas sutaupyti įmonės pinigų ir laiko, kartu siūlant išskirtinę spausdinimo kokybę.

Brother pristatė dar vieną naują savo SMB spausdinimo serijos papildymą – visiškai naują A3 rašalinių spausdintuvų asortimentą, kuris siūlo įmonėms greitą, ekonomišką ir ekologišką spausdinimą. Sukurtas atsižvelgiant į spausdinimo valdymo paslaugą (MPS), šis daug vietos taupantis spausdintuvas puikiai papildys bet kurią biuro darbo vietą, verslo lyderiams suteiks galimybę be vargo spausdinti A3 formatu su visa reikalinga pagalba, sumažins prastovos laiką ir našumo praradimą dėl spausdinimo.

Dėl mažesnio ploto nei dauguma A3 spausdintuvų, naujas kompaktiškas dizainas sklandžiai tiks daugelyje biuro vietų, greitai paleidžiamas ir turi visiškai naują Brother spausdinimo galvučių technologiją, leidžiančią verslui spausdinti greičiau ir patvariau kiekvieną dieną.

Henning Elkjær, Šiaurės šalių rinkodaros ir pardavimų direktorius iš Danijos; „Labai džiaugiamės galėdami pristatyti naujos kartos A3 verslo rašalinių spausdintuvų asortimentą, kuris, kaip žinome, suteiks Brother klientams tikrą konkurencinį pranašumą. Šie modeliai buvo sukurti naudojant mūsų naują nvatorišką spausdinimo galvučių technologiją, todėl mūsų klientai gali spausdinti itin greitai, patvariai ir kokybiškai visur, kur jiems reikia.

„Be visų aukštųjų technologijų funkcijų, kurių galite tikėtis iš „Brother“ įrenginio, klientai taip pat džiaugsis mažomis emisijomis, mažomis energijos sąnaudomis ir daug sutaupytų išlaidų, nepakenkiant spausdinimo kokybei, todėl mūsų naujasis A3 asortimentas yra puikus pasirinkimas verslui.“

Spausdintuvai taip pat yra paruošti su papildomomis sąnaudų taupymo galimybėmis, turi specialius įrankius ir funkcijas, įskaitant itin didelio našumo kasetes ir keičiamo dydžio popieriaus dėklus, padedančius įmonėms valdyti išlaidas ir spausdinti efektyviai, nepakenkiant išskirtinei kokybei.

Naują A3 rašalinių spausdintuvų asortimentą dabar galima užsisakyti iš vietinių Brother pardavėjų.

HL-J6010DW yra A3 rašalinis spausdintuvas, siūlantis iki 30 ipm spausdinimo greitį ir automatinį dvipusį A3 ir A4 spausdinimą. Jame yra 6,8 cm spalvotas jutiklinis ekranas, du 250 lapų popieriaus dėklai ir 100 lapų universalus dėklas. Jis turi laidinį ir belaidį ryšį bei NFC, taip pat gali spausdinti iš USB. Galima naudoti didelės išeigos rašalą. Komplekta pridedamas juodas rašalas (BK) 6 000 puslapių ir spalvotas rašalas (C/M/Y) 5 000 puslapių atspausdinti.

MFC-J5955DW yra A3 daugiafunkcinis rašalinis spausdintuvas su spausdinimo, nuskaitymo, kopijavimo ir faksogramų siuntimo funkcijomis. Jis turi tas pačias funkcijas kaip ir HL-J6010DW, išskyrus 8,8 cm spalvotą jutiklinį ekraną ir automatinį dvipusį A4 spausdinimą, nuskaitymo kopijavimą ir faksogramų siuntimą. Be to, jame yra 50 lapų dvipusis automatinis dokumentų tiektuvas, galima spausdinti iš USB ir nuskaityti į jį.

MFC-J6955DW yra A3 daugiafunkcinis rašalinis spausdintuvas su spausdinimo, nuskaitymo, kopijavimo ir faksuogramų siuntimo funkcijomis. Jis siūlo tas pačias funkcijas kaip ir MFC-J5955DW, taip pat automatinį dvipusis A3 spausdinimą, nuskaitymą, kopijavimą ir faksogramų siuntimą.

MFC-J6957DW yra A3 daugiafunkcinis rašalinis spausdintuvas su spausdinimo, nuskaitymo, kopijavimo ir faksogramų siuntimo funkcijomis. Jis siūlo tas pačias funkcijas kaip MFC-J6955DW ir tris 250 lapų popieriaus dėklus.


moteris, stovinti šalia „Brother“ įrenginio