1. Pagrindinis Brother
  2. Apie Brother
  3. News
  4. 2023
  5. Brother švenčia 35 metų etikečių spausdinimo sukaktį

Brother švenčia 35 metų etikečių spausdinimo sukaktį

 

Šį rugsėjį Brother švenčia 35 metų etikečių spausdinimo jubiliejų. Verslo technologijų sprendimų tiekėjas į rinką įžengė su populiariu etikečių spausdintuvu P-touch ir praėjus daugiau nei trims dešimtmečiams jis vis dar yra būtinas daugeliui įmonių.

Nuo failų ir aplankų žymėjimo iki turto žymų ir biuro ženklų kūrimo žmonės vis dažniau naudoja etikečių spausdinimą savo kasdienėse veiklose. Tai apima biuro darbuotojus, personalo specialistus ir registratūros darbuotojus, IT darbuotojus ir finansų sritį. O P-touch spausdintuvų asortimentas dabar leidžia jiems dirbti iš bet kurios vietos.

„Brother“ užsakymu atliktas nepriklausomas tyrimas* atskleidžia, kad etikečių spausdintuvų naudojimas išaugo nuo 2019 m. ir trečdalis žmonių tikisi ženklinti daugiau per ateinančius trejus metus.

Padidėjimą lemia augančios programos, pvz., turto ir atsargų žymėjimas naudojant brūkšninius kodus ir QR kodus, taip pat kabelių tiesimas biure ir darbo vietoje dėl vaizdo ir konferencijų įrangos bei bendrų biuro patalpų.

Norėdamas švęsti, Brother atsigręžia į besikeičiančią biuro aplinką per pastaruosius 35 metus ir į tai, kaip kiekviename žingsnyje teikė etikečių spausdinimo sprendimus.
 

Brother ir besikeičianti biuro aplinka 
9-asis dešimtmetis


Biuro aplinka smarkiai pasikeitė nuo devintojo dešimtmečio.

Pagalvokite apie didelius gremėzdiškus kompiuterius ir fakso aparatų ūžesį, reikalingus siųsti ir gauti svarbius dokumentus.

Tai taip pat buvo dešimtmetis, kai kompiuteris pradėjo populiarėti, o tai amžiams pakeitė darbo vietą. Tuo metu dominavo korporacinė kultūra – ilgesnės darbo valandos ir oficiali apranga biure.

1988 m. Brother pristatė etikečių spausdintuvą P-touch, kuris turėtų padėti atlikti biuro užduotis. Klasikinis PT-6 buvo pirmasis pasaulyje rankinis elektroninis ženklinimo aparatas, gaminantis patvarias etiketes, padedančias tvarkyti biuro aplinką.

10-asis dešimtmetis

Dešimtasis dešimtmetis buvo ryšio su pasauliniu žiniatinkliu, paskelbtu viešai, dešimtmetis. Tai taip pat buvo diskelių, ankstyvųjų mobiliųjų telefonų ir perėjimo prie atviresnio plano biurų laikas.

Judėdamas laikui, 1990 m. Brother išleido pirmąjį P-touch etikečių spausdintuvo modelį su klaviatūra.

XXI a. 1-asis dešimtmetis

Iki tūkstantmečių sandūros tradicinė biuro aplinka buvo sutrikdyta dėl naujos kartos atėjimo į darbo rinką.

Taigi dešimtasis dešimtmetis buvo žmonių darbo evoliucijos laikas. Technologijos ir didelės spartos ryšys tapo būtinybe biure, o bendravimas suaktyvėjo išmaniajam telefonui atėjus į masinę rinką.

Norėdamas neatsilikti nuo verslo poreikių, „Brother“ pristatė pirmąjį įkraunamą „P-touch“ etikečių spausdintuvą. Po to 2004 m. pasirodė pirmasis adresų etikečių spausdintuvas.
XXI a.2-ojo dešimtmečio biuro kultūra buvo bendradarbiavimo, bendruomeniškumo ir lygybės kultūra. Taip pat kilo naujų įmonių skaičiaus bumas, dėl kurio atsirado bendros darbo erdvės.

Neatsilikdamas nuo tendencijų Brother įvedė etiketes į jūsų išmanųjį telefoną, kad jos būtų lengviau pasiekiamos. 2018 m. Brother pasiūlė spalvotą etikečių spausdinimą.

Pastarąjį dešimtmetį biuro aplinka neatpažįstamai pasikeitė, o darbuotojai dabar gali dirbti iš bet kurios vietos. Ir P-touch asortimentas tai atspindi.

P-touch asortimentas šiandien

„P-touch“ etikečių spausdintuvas yra vienas žinomiausių šiandienos ženklinimo prietaisų prekinių ženklų. Tiesą sakant, trys pagrindinės priežastys, kodėl klientai renkasi Brother etikečių juosteles, yra susijusios su kokybe, suderinamumu ir patikimumu.

Per pastaruosius 35 metus „Brother“ išplėtė asortimentą, kad suteiktų įmonėms funkcionalumo, reikalingo prisitaikyti prie kintančios darbo aplinkos.

Nuo mažų kompaktiškų delninių ir stacionarių modelių iki prijungiamų modelių, leidžiančių spausdinti etiketes iš savo išmaniojo telefono ar planšetinio kompiuterio naudojant „Wi-Fi“ arba „Bluetooth“ ryšį, „Brother P-touch“ asortimentas siūlo tinkamą sprendimą kiekvienam verslui.

Norėdami gauti daugiau informacijos apie tai, kaip P-Touch asortimentas gali padėti jūsų verslui, apsilankykite Brother svetainėje.

*Tyrimą atliko Qual Street ir Sharp Research nuo 2022 m. spalio mėn. iki 2023 m. vasario mėn. JK, Prancūzijoje ir Vokietijoje su biuro aplinkos etikečių spausdintuvų naudotojais ir pirkėjais. Iš viso buvo apklausta 817 žmonės, o 45 buvo apklausti apie savo verslą, spausdintuvus ir ženklinimą bei pirkimo elgseną.
Brother P-touch desktop range