1. Pagrindinis Brother
  2. Apie Brother
  3. News
  4. 2021
  5. „Brother“ papildo profesionalų etikečių spausdinimo pasiūlymą kartu su „NiceLabel“

„Brother“ papildo profesionalų etikečių spausdinimo pasiūlymą kartu su „NiceLabel“

Profesionalių, patvarių etikečių projektavimas, taupymas ir spausdinimas tapo paprastesnis dėka naujos „Brother“ partnerystės su NiceLabel, pirmaujančia pasauline etikečių projektavimo programinės įrangos ir etikečių valdymo sistemų kūrimo įmone, neseniai suvienijusia jėgas su „Loftware“. Naujoji pasaulinė partnerystė yra naujausias spausdinimo milžinės augančio etikečių valdymo portfelio priedas, kuris leis vartotojams greitai bei efektyviai sukurti pramonės standarto etiketes.

Nuo 2021 m. gegužės mėn. visame pasaulyje prieinama naujoji partnerystė apims visą „Brother“ terminių etikečių spausdinimo portfelį ir vartotojams suteiks galimybę valdyti kelias etikečių spausdinimo formas vienoje platformoje. 

„NiceLabel“ etikečių valdymo sistema gali perkelti etikečių dizainą ir priežiūrą iš IT skyriaus į verslo vartotojų rankas. Įgalindami IT ar verslo vartotojus daug greičiau reaguoti į etikečių keitimo užklausas, sutaupote laiko ir atlaisvinate brangius IT išteklius, kad atliktumėte daugiau pridėtinės vertės sukuriančių užduočių.

Andrew Broadbent, „Brother Europe“ Europos produktų (spausdinimo sprendimų) vadovas: „Džiaugiamės galėdami pranešti apie savo naują pasaulinę partnerystę su „NiceLabel“, kuri leidžia mūsų klientams naudoti savo „Brother“ terminį spausdintuvą siekiant supaprastinti ženklinimo procesus ir užtikrinti tikslumą bei atitikimą tiesiai iš šios galingos ir pramonėje lyderio pozicijas užimančios programinės įrangos.


„Ši įspūdinga partnerystė taip pat padės „Brother“ greitai išplėsti mūsų terminių spausdintuvų pasiūlą, suteikdama galimybę padėti didesniam skaičiui klientų pasauliniu mastu.“

„Mes didžiuojamės savo nauja partneryste su „Brother“ ir galimybe suteikti daugiau vartotojų galimybę žymiai padidinti savo spausdinimo produktyvumą“, - sakė Greg Tanner, „NiceLabel“ aljansų viceprezidentas. 

„NiceLabel“ etikečių valdymo sistema apima viską, ko reikia, kad skaitmeniniu būdu būtų galima pakeisti etikečių procesus ir standartizuoti visą etikečių spausdinimą į vieną platformą, kad būtų galima lengviau ir operatyviau atlikti operaciją, leidžiančią greičiau reaguoti į besikeičiančias rinkos sąlygas bei reikalavimus, greičiau įvesti produktus į rinką ir efektyviau konkuruoti sektoriuose, kuriuose vykdomas verslas.
 
„Brother“ klientai* dabar gali atsisiųsti spausdintuvo tvarkykles iš NiceLabel svetainės.
 
*„Brother“ ženklinimo ir mobilieji spausdinimo įrenginiai,  suderinami su „NiceLabel“, yra RJ mobiliųjų etikečių ir kvitų spausdintuvai, TD staliniai etikečių spausdintuvai ir TJ pramoniniai etikečių spausdintuvai.

Apie „Brother“
Per daugiau nei 100 metų naujovių „Brother“ tapo pasauliniu verslo sprendimų tiekėju. 1908 m. Japonijoje įkurta „Yasui Sewing Machines Co“ ir vėliau pervadinta į „Brother“, dabar įmonė veikia daugiau nei 40 pasaulio šalių. „Brother“ nuolatos prisitaikė prie vis besikeičiančių rinkos poreikių. Nuo valdomų spausdinimo paslaugų iki spausdintuvų, skaitytuvų ir ženklinimo įrenginių. „Brother“ produktai ir paslaugos yra skirti padidinti efektyvumą, paskatinti produktyvumą ir paraginti bendradarbiavimą darbo vietoje.

Apie NiceLabel
„NiceLabel“ yra pasaulyje pirmaujanti etikečių projektavimo programinės įrangos ir etikečių valdymo sistemų kūrėja, padedanti bet kokio dydžio įmonėms pagerinti etikečių kokybę, greitį ir efektyvumą, tuo pačiu sumažinant išlaidas. Naudodamosis savo etikečių valdymo sistemomis, organizacijos skaitmeniniu būdu gali pertvarkyti visą savo ženklinimo procesą, pradedant dizainu, baigiant spausdinimu bei etikečių valdymu. Rezultatas yra lengvesnė, judresnė operacija, leidžianti įmonėms greičiau reaguoti į besikeičiančias rinkos sąlygas ir reikalavimus, greičiau pristatyti produktus į rinką ir efektyviau konkuruoti sektoriuose, kuriuose jie vykdo veiklą. Kaip ir pasaulyje lyderiaujančios „Microsoft Windows“ tvarkyklės, skirtos terminio ir tiesioginio žymėjimo spausdintuvų technologijoms, taip ir „NiceLabel“ programinę įrangą naudoja didžiausi pasaulyje spausdintuvų gamintojai. Ją naudoja dauguma „Fortune 500“ kompanijų. 2021 m. „NiceLabel“ ir „Loftware“ kartu sustiprino lyderystę įmonių etikečių ir meno kūrinių valdymo srityje. Bendrovės sujungia 60 metų patirtį, kad klientams ir partneriams suteiktų platesnį sprendimų pasirinkimą ir didesnes galimybes. Norėdami gauti daugiau informacijos, apsilankykite www.nicelabel.com ir www.loftware.com.


Brother NiceLabel