1. Pagrindinis Brother
  2. Apie Brother
  3. News
  4. 2022
  5. Color Label Editor 2 – nauja etikečių kūrimo programėlė, skirta Brother VC-500W spausdintuvui

Color Label Editor 2 – nauja etikečių kūrimo programėlė, skirta Brother VC-500W spausdintuvui

Brother pristato naują programėlę, skirtą etiketėms kurti darbe ir namuose. Programėlėje gausu naujų funkcijų, leidžiančių maksimaliai išnaudoti Brother VC-500W – universalų ir efektyvų spalvotų etikečių spausdintuvą su belaidžiu ir USB ryšiu, kuris gali spausdinti nuotraukų kokybės etiketes tiesiai iš išmaniojo telefono ar planšetinio kompiuterio.

Patobulinome vartotojo patirtį. Profesionalaus dizaino programėlė skirta įvairiems vartotojams – biuruose ir kitose darbo vietose, taip pat namuose ir kūrybingiems žmonėms, norintiems spausdinti elegantiškas ir aukščiausios kokybės etiketes.

Programėlę galima pritaikyti, kad būtų rodomas tik atitinkamas turinys. Tačiau vienoje programėlėje siūlomos įvairios parinktys.

  • Etikečių šablonai biurui – kurkite įmonėms pritaikytas etiketes su logotipais ir atvaizdais, pvz., vardų etiketėms, bendrosioms iškaboms ir vizitinių kortelių etiketėms;
  • Mažmeninės prekybos etikečių šablonai – kurkite pagal užsakymą pagamintas etiketes, skirtas prekėms ženklinti parduotuvėje, pvz., kainų etiketes su logotipu arba produktų etiketes savo produktams, pvz., naminės uogienės ar muilo etiketes;
  • Asmeninių atvirukų šablonai – sukurkite asmeninį sveikinimo atviruką naudodami gražius šablonus jubiliejams, gimtadieniams, vestuvėms, Kalėdoms ir Naujiesiems metams;
  • Nuotraukų kabinos šablonai su įmontuotu laikmačiu, kad galėtumėte daryti asmenukes ir vėliau jas atsispausdinti;
  • Daug šriftų, rėmelių, fonų ir paveikslėlių.

Etikečių ir nuotraukų spausdintuvą prie programėlės prijungti naudojant greitą Wi-Fi ryšį paprasta, o vartotojai gali prisijungti prie Instagram ar Facebook ir įkelti nuotraukas bei logotipus vienu mygtuko paspaudimu.

Taip pat galima išsaugoti etiketes ir jas bendrinti su kitais VC-500W naudotojais naudojant „easy share“ funkciją, o po to spausdinti jas tiesiai iš programėlės.

Sužinokite daugiau apie programą.

VC-500W naudoja CZ juostelę, kuri yra 9, 12, 19, 25 ir 50 mm pločio.

Šiuo metu VC-500W galima įsigyti už patrauklią kainą, nes vykdome akciją iki 2022 m. vasario 28 d.

Etikečių kūrimo programėlė