1. Pagrindinis Brother
  2. Apie Brother
  3. News
  4. 2023
  5. Brother laimi „iF DESIGN AWARD“ apdovanojimą 16 metus iš eilės

Brother laimi „iF DESIGN AWARD“ apdovanojimą 16 metus iš eilės

 

Brother P-touch etikečių spausdintuvai buvo vieni laimėtojų, pripažintų už išskirtinę dizaino kokybę.

„iF DESIGN AWARD“ rengia ir vertina „iF International Forum Design GmbH“ Vokietijoje. Tai vienas prestižiškiausių tarptautinių dizaino konkursų, vykstantis nuo 1953 m. Jis pripažįstamas visame pasaulyje, nes vertinamas ne tik pagal gaminio išvaizdą, bet ir pagal tokius kriterijus kaip funkcionalumas ir aplinkosauginis veiksmingumas.

Henning Elkjær, „Brother Nordic A/S“ pardavimų direktorius Danijai ir Norvegijai pakomentavo sakydamas: „Brother" yra įsipareigojusi tobulinti dizaino kokybę ir gaminių naujoves, siekdama užtikrinti, kad savo klientams nuolat teiktume aukštesnę vertę. Nuo tada, kai laimėjome pirmąjį „iF Design“ 1982 m., nuėjome ilgą kelią, tačiau išliekame įsipareigoję kurti tvirtus, patikimus produktus, kurie sklandžiai derėtų kasdieniame gyvenime, o laimėti tai patvirtinančius apdovanojimus visada yra privilegija."

2023 m. yra 16-ieji metai iš eilės, kai Brother buvo paskelbta "iF DESIGN AWARD" nugalėtoja, per tą laiką iš viso gavusi 88 apdovanojimus. Šiais metais Brother taip pat buvo apdovanota prizais už siuvimo priemonių ir staklių asortimentą.

Daugiau informacijos apie šiame pranešime spaudai paminėtus gaminius galite gauti susisiekę su vietiniu Brother biuru.

"iF DESIGN AWARD" sertifikatai buvo suteikti:

 

Apie Brother "iF DESIGN AWARDs"

„iF DESIGN AWARD“ yra vienas prestižiškiausių dizaino apdovanojimų pasaulyje – 2023 m. jame buvo pateikta beveik 11 000 darbų iš 56 šalių. Priklausydamas sertifikuotai ne pelno siekiančiai „iF Design Foundation“ organizacijai, propaguojančiai dizainą ir jo socialinę reikšmę pasaulyje, „iF DESIGN AWARD“ yra tikrai nepriklausomas. Be to, mes labai didžiuojamės savo profesionalia žiuri, kuri dirba pagal objektyvius atrankos standartus – už sąžiningą procesą visiems dalyviams

"iF DESIGN AWARD" logotipas