1. Pagrindinis Brother
  2. Apie Brother
  3. News
  4. 2017
  5. Naujieji Brother lazeriniai spausdintuvai I Brother

Naujieji ekonomiški spalvoti Brother lazeriniai spausdintuvai

 

Keturi naujieji spalvoti Brother lazeriniai spausdintuvai mažoms ir vidutinio dydžio įmonėms yra labai kokybiški, greitai spausdinantys, juos pigu eksploatuoti bei saugu naudoti. Spausdintuvai kainuoja nuo € 360,00 su PVM.

 

Brother šiuo metu atnaujina didelę dali savo spausdintuvų modelių skirtų profesionaliems vartotojams mažose ir vidutinio dydžio įmonėse, taip pat darbo grupėms, kurioms reikia spausdinti didelius kiekius dokumentų.

 

Šie vartotojai yra tikslinė naujųjų spalvotų Brother lazerinių spausdintuvų grupė. Spausdintuvai pasižymi aukšta spausdinimo kokybe, didesniu nei įprasta patikimumu ir viena mažiausių atspausdinto puslapio kainų spausdintuvų rinkoje.

 

Patikimi įrenginiai

Naujieji spalvoti lazeriniai Brother spausdintuvai pasižymi naujausia technine ir programine įranga.

 

Todėl Brother spausdintuvai yra patikimi, jų bendros sąnaudos yra mažos, tačiau spausdintuvuose yra daugybė naudingų funkcijų bei savybių.

 

Tvirtumas, maža vieno puslapio spausdinimo kaina bei lankstus spausdinimo valdymas profesionaliems vartotojams yra ypač svarbu. Jie nori būti tikri, kad lazerinis spausdintuvas kiekvieną dieną atspausdinantis daugybę puslapių veiks patikimai, be to, šie vartotojai ieško mažų dažų kasečių kianų ir nori išvengti dažnų įrenginio gedimų.

 

Iki 9000 atspausdintų puslapių

Visi keturi spalvotų lazerinių spausdintuvų modeliai veikia belaidžiu būdu, per USB ir prijungus prie laidinio tinklo.

 

HL-L9310CDW ir HL-L9310CDWT spausdintuvų modeliai veikia su ypač didelio našumo vienspalvėmis ir spalvotomis dažų kasetėmis, todėl jas galima naudoti itin ilgai - visomis keturiomis dažų kasetėmis galima atspausdinti iki 9000 puslapių. Be to, HL-L8360CDW modeliu galima atspausdinti iki 9000 vienspalvių ir 6500 spalvotų lapų, o tai reiškia, kad eksploatavimo ir vieno atspausdinto puslapio kaina yra labai maža.

 

Naujuosiuose spausdintuvuose yra galimybė kontroliuoti, kas gali jais naudotis, o PIN kodų pagalba galima reguliuoti, kurie vartotojai turės leidimą spausdinti konfidencialius dokumentus.

 

Be to, naujuosius spalvotus lazerinius Brother spausdintuvus galima papildyti įvairių dydžių popieriaus dėklais. Tai patogu spausdinant ant šablonų, skirtingų spalvų popieriaus ir pan.

 

Keturi modeliai atitinkantys daugiausiai poreikių

Keturi skirtingi Brother spalvotų lazerinių spausdintuvų modeliai išpildys kiekvieną mažos, vidutinio dydžio įmonės arba labai daug spausdinančios darbo grupės poreikį.

 

Brother HL-L8260CDW modelis yra mažiausias savo dydžiu ir kaina, tačiau savo veikimo galimybėmis ir lankstumu nenusileidžia kitiems.

 

Pavyzdžiui, HL-L8260CDW modelis atspausdina 31 puslapių per minutę (nespalvotai ir spalvotai). Galite pridėti iki trijų 250 lapų talpos popieriaus dėklų, o pasirenkamomis didelio našumo dažų kasetėmis atspausdinsite iki 6500 nespalvotų ir 4000 spalvotų lapų.

 

Daugelis Brother HL-L8360CDW modelio specifikacijų yra panašios į mažiausio modelio, tačiau šiame modelyje dar yra įmontuotas didelis jutiklinis ekranas spausdintuvo valdymui, belaidis NFC ryšys bei galimybė įstatyti du 500 lapų talpos popieriaus dėklus. Pasirenkamomis ypač didelės talpos dažų kasetėmis atspausdinsite iki 6500 nespalvotų ir 4000 spalvotų puslapių.

 

Brother HL-L9310CDW modelis yra pagrindinis tarp naujųjų spalvotų lazerinių Brother spausdintuvų. Šis naujas modelis yra profesionalaus dizaino ir visiškai patikimas. Be to, didėjant vartotojo poreikiams galima išplėsti ir šio spausdintuvo galimybes.

 

HL-L9310CDW modelį galima naudoti su ypač didelio našumo dažų kasetėmis atspausdinančiomis iki 9000 nespalvotų ir spalvotų puslapių. Šiame spausdintuve galite patalpinti tris 250 arba du 500 lapų talpos popieriaus dėklus.

 

Galiausiai, HL-L9310CDWT modelis yra identiškas, tačiau jame dar yra papildomas 500 lapų talpos popieriaus dėklas.

         

Kainos ir galimybė įsigyti

Naujuosius lazerinius Brother spausdintuvus galite įsigyti daugelyje Brother pardavimo vietų visoje šalyje:

HL-L8260CDW modelis kainuoja € 360,00 su PVM

HL-L8360CDW kainuoja € 535,00 su PVM

HL-L9310CDW kaina yra € 770,00 su PVM

HL-L9310CDWT modelio kaina yra € 870,00 su PVM

 

Woman looking at a document while stood next to a brother printer and man and woman looking at a pc screen