1. Pagrindinis Brother
  2. Apie Brother
  3. News
  4. 2017
  5. Brother švenčia Žemės dieną 2017 metais

Brother švenčia Žemės dieną 2017 metais

 

Spausdinimo ir technologijų specialistai Brother International Europe paskelbė savo planus paremti Žemės dieną 2017 metais - tai dalis ilgalaikio kompanijos pažado tausoti planetą.

Šią dieną, 22 balandžio, Brother paminės savo europiniuose tinklapiuose skatindamas tausoti aplinką. Socialiniuose tinkluose taip pas bus paskelbta apie šventimą, nes Brother partneris, atogrąžų miškų išsaugojimo organizacija "Cool Earth", perims Brother europinius socialinius tinklus ir paskelbs apie bendradarbiavimo pasiekimus.

Žemės diena pradėta minėti kaip nacionalinė diena 1970 metais JAV. Taip norėta atkreipta dėmesį į aplinką, kurioje gyvename ir skatinti jos išsaugojimą ateities kartoms. Ši diena tapo pasauline, kurios tikslas “kalbėti ir įkvėpti veiksmams, renginiams ir aplinkos apsaugai visame pasaulyje”. Šiuo metu tai vienas didžiausių pasaulietinių įvykių, minimas daugiau nei 192 šalyse, jame dalyvauja virš vieno milijono žmonių.

Švenčiant Žemės dieną Brother savo klientams, partneriams ir tiekimo tinklams aiškiai pabrėžia aplinkos apsaugos įsipareigojimų svarbą. Brother yra pasaulinė kompanija, kuriai rūpi aplinkos apsauga, todėl verslą vykdo atsakingai, etiškai bei tausojant išteklius. Kompanija tobulina procesų efektyvumą, juos modernizuoja bei bendradarbiauja su aplinkos apsaugos organizacijomis.

 2010 metais Brother tavo viena pagrindinių atogrąžų miškų išsaugojimo organizacijos "Cool Earth" partnerių ir įsipareigojo prisidėti prie nykstančių atogrąžų miškų išsaugojimo bei remti tenykštes bendruomenes. Brother remia "Cool Earth" vykdydama dažų kasečių perdirbimo programą, kuri padėjo apsaugoti 2,7 milijono medžių (1800 ha) Peru atogrąžų miškuose ir 1,6 milijono medžių Papua Naujojoje Gvinėjoje (daugiau nei 1160 ha) -  CO2 išmetimas į atmosferą sumažėjo 2,1 milijonu tonų.  

Be to, Brother mažina CO2 emisijas nuolat tobulindama savo gamyklinę įrangą.

Brother kompanija vykdydama aplinkos apsaugos projektą 1990 - 2020 fiskaliniais metais 30% sumažino CO2 emisijas aštuoniose Japonijos gamyklose. Emisijos buvo sumažintos imantis veiksmų, kurie padidino oro kondicionavimo ir apšvietimo efektyvumą. Buvo sumontuota moderniausia oro kondicionavimo sistema, LED apšvietimas bei užtikrintas efektyvus gamybinės įrangos veikimas.

Tikslas buvo pasiektas 2013 finansiniais metais, septyneriais metais anksčiau nei numatyta, ir buvo imtasi tolimesnių veiksmų mažinant CO2 emisijas.

Brother produktai irgi gaminami tausojant aplinką. Gaminiai atitinka tarptautinius aplinkos apsaugos ženklų standartus, įskaitant "European Energy Star", "Blue Angel" ir "Nordic Swan".

Įsigydami energiją taupantį gaminį klientai perspektyvoje sutaupo pinigų bei prisideda prie aplinkos tausojimo. Ekologiškai švarūs įrenginiai sunaudoja mažai energijos, ją taupo, pasižymi mažu emisijų kiekiu bei galimybe naudoti perdirbtą popierių.

2009 metais Brother pristatė naujas formavimo technologijas, kurios pakeitė įrenginių išvaizdą, jie tapo dar ekologiškesni.

Japonijoje Brother inžinieriai sukūrė "besluoksnio paviršiaus" technologiją. Buvo atsisakyta dažų sluoksnio dengimo ir jo džiovinimo proceso, todėl sumažėjo energijos panaudojimas, bet išorės apdaila liko itin kokybiška.

Šis pokytis sumažino lakiųjų organinių junginių (VOC) emisijas gaminimo ir perdirbimo etapuose, buvo atrastas geriausias balansas tarp dizaino, ekologiškumo ir funkcionalumo.

Brother Nordic A/S šiaurės šalių rinkodaros ir pardavimų direktorius Henning Elkjær pasakė: “Brother kompanijai rūpi aplinkos apsauga, todėl mūsų procesai ir įrenginiai buvo kuriami moderniausiomis technologijomis pirmiausia galvojant apie aplinkos apsaugą bei mūsų klientus."

“Planetos išsaugojimas ateities kartoms mums yra ypatingai svarbus. Šis įsipareigojimas mums reiškia Žemę."

Ar Jūs taip pat norite padėti rūpintis Žeme? Apsilankykite Brother Earth. Čia galėsite pasirinkti vieną iš kelių veiklų, kurias galite paremti. Pasirinkę veiklą paspauskite mygtuką "Aukoti", tuomet Brother už vieną paspaudimą Jūsų vardu paaukos vieną jieną (maždaug vieną USD centą).

Woman and child walking on a beach island surrounded by trees