1. Pagrindinis Brother
  2. Apie Brother
  3. News
  4. 2017
  5. Brother dvispalviai etikečių spausdintuvai

Brother dvispalviai etikečių spausdintuvai

Naujuose Brother QL-800 spausdintuvuose yra įdiegta unikali terminė spausdinimo technologija, kuri leidžia spausdinti juoda ir raudona spalvomis. Patogu naudoti biuruose, sandėliuose ir namuose. Tris QL-800 serijos spausdintuvus galima įsigyti nuo € 99,00 su PVM.

Etikečių spausdintuvai yra nepamainomi pagalbininkai įvairiose kompanijose bei namuose, nes leidžia paprastai pažymėti ir identifikuoti daiktus. Pradedant segtuvais, bylomis ir kartoninėmis dėžėmis, baigiant vaizdo diskais, drabužiais bei krepšiais.

Brother yra vienas pirmaujančių ženklinimo sprendimų tiekėjų. Todėl nenuostabu, kad Brother sukūrė didžiąją šių metų etikečių spausdintuvų naujovę.

Brother yra pirmasis gamintojas pasaulyje galintis pristatyti šilumos veikimu paremtus etikečių spausdintuvus spausdinančius dviem spalvomis skirtus biurų ir namų segmentui. Jie spausdina ne vien tik juoda spalva, kaip visi kiti spausdintuvai - šie spausdintuvai taip pat spausdina ir raudona spalva.

Tai trijų naujųjų Brother QL-800 grupės etikečių spausdintuvų vartotojams suteikia nepatirtų lankstumo ir kūrybiškumo galimybių.

Raudona spalva atspausdintas etiketes galite panaudoti perspėjimams, priminimams, ypatingai asmenų identifikacijai vardo kortelėse, svarbiems pranešimams išryškinti, pasiūlymams ant ženklų pabrėžti.

Galite rinktis iš trijų modelių
Trys naujieji Brother aparatai naudoja naujos rūšies karščiui jautrų terminį popierių. Pažangi elektronika ir programinė įranga užtikrina spausdinimo galvutės spausdinimą juoda ir raudona spalvomis nenaudojant rašalo arba dažų.

Naujieji Brother QL-800 serijos spausdintuvų modeliai yra stilingo ir modernaus dizaino blizgiu paviršiumi. Todėl spausdintuvus galima talpinti ant darbo stalo kartu su nešiojamais kompiuteriais ir kita šiuolaikine įranga.

Brother QL-800 yra mažiausi ir pigiausi iš naujųjų etikečių spausdintuvų. QL-800 komplekte yra USB laidas, įmontuota pjaustyklė ir programinė įrangą etikečių kūrimui. Spausdinimo greitis yra 148 mm per sekundę arba apytiksliai 92 etiketės per minutę.

Brother QL-810W komplekte taip pat pridedama tinklo kortelė bei yra AirPrint. Greitis yra padidintas iki 176 mm per sekundę, o tai reiškia apie 110 įprastų etikečių atspausdintų per minutę.

Galiausiai, QL-820DW modelyje yra Bluetooth ir laidinio tinklo jungtis kartu su Wi-Fi, Apple AirPrint ir USB jungtimis. QL-820W turi didelį grafinį LCD (skystųjų kristalų) ekraną leidžiantį lengviau valdyti spausdintuvą bei kurti asmenines etiketes. Be to, Brother QL-820DW modelis veikia ir neprijungtas prie kompiuterio.

Daugybė pritaikymo galimybių – viskas priklauso tik nuo Jūsų vaizduotės
Tris naujuosius Brother QL-800 modelius labai paprasta naudoti. Du didesnieji modeliai gali veikti ir su ličio jonų baterija (nepridedama), todėl spausdintuvą galite nešiotis. Tai patogu spausdinant etiketes dideliuose sandėliuose, parduotuvėse arba dideliuose biuruose.

Šias naujas, ypatingai atspausdintas etiketes juoda ir/arba raudona spalvomis profesinėje bei namų aplinkoje galima pritaikyti labai įvairiai.


Biure konfidencialių dokumentų identifikavimas, svarbių dokumentų akcentavimas bei aiškių raudonos spalvos įspėjamųjų ženklų kūrimas ant durų, biuro įrenginių, kabinetų ir pan. tapo daug paprastesnis.

Kompanijose ir konferencijose dviejų spalvų vardinės kortelės gali būti didelis pranašumas. Pavyzdžiui, raudonas šriftas gali nurodyti asmens leidimą patekti į tam tikras zonas ir pan.

Sandėliuose juodai raudonomis etiketėmis galima žymėti pakuotes ir dėžes, su kuriomis reikia elgtis atsargiai.


Kainos ir galimybė įsigyti
Brother naujuosius etikečių spausdintuvus QL-800 Lietuvoje galima įsigyti daugelyje Brother prekybos vietų.

QL-800 modelio kaina yra € 99,00 su PVM
QL-810W modelį galima įsigyti už € 149,00 su PVM
QL-820NWB modelis kainuoja € 199,00 su PVM