1. Pagrindinis Brother
  2. Apie Brother
  3. News
  4. 2019
  5. Elkjøp koncernas su Brother Nordic pasirašė bendradarbiavimo sutartį

Elkjøp koncernas su Brother Nordic pasirašė bendradarbiavimo sutartį

“Elkjøp” koncernas su “Brother Nordic” pasirašė bendradarbiavimo sutartį. Pagal kontraktą Brother kompanija visoms Skandinavijos šalyse esančioms Elkjøp parduotuvėms ir biurams teiks automatizuotas valdomo spausdinimo paslaugas, ataskaitas ir veiksmus gerinant dokumentų valdymą.

 

”Ilgai ieškojome partnerio, kuris galėtų išpildyti lūkesčius visose mūsų prekybos srityse. Turime keletą reikalavimų spausdinimui ir dokumentų valdymui, taip pat norėjome rasti partnerį galintį prisidėti prie būsimų patobulinimų. Bendradarbiavimas su Brother yra itin svarbus siekiant įvykdyti ateities tikslus, taigi mes turime didelių lūkesčių”, pareiškė Robert Sjölund iš “Gigantti” procesų skyriaus.

 

“Elkjøp Nordic AS” yra didžiausias elektronikos įrenginius skirtus namams tiekiantis ir paslaugas galutiniam vartotojui teikiantis koncernas. “Elkjøp” vysto savo verslą Skandinavijoje ir turi 400 parduotuvių šešiose šalyse. “Elkjøp” prekiauja naudodamasi skirtingais prekiniais ženklais: “Gigantti” Suomijoje, “Elkjøp” Norvegijoje, “Elgiganten” Švedijoje ir Danijoje. “Elkjøp” koncerne dirba daugiau nei 10000 žmonių. 2017−2018 finansiniais metais kompanijos apyvarta sudarė 37,3 milijonų NOK.

 

”Mūsų bendradarbiavimas su “Elkjøp” yra reikšmingas visai spausdinimo rinkai. Be to, jis toliau stiprins Brother poziciją siekiant rinkos lyderio vardo verslo dokumentų spausdinimo ir valdymo srityje.”, teigė Mikko Pulkkinen pardavimų vadovas iš “Brother Finland”. 

 

“Brother Nordic A/S” yra pasaulinės “Brother Ltd.” dalis – tai Japonijos internetinių technologijų kompanija, rinkoje prekiaujanti jau ilgą laiką. Brother augimo istorija prasideda siuvimo mašinų gaminimu galiausiai tampant moderniu žaidėju informacinių technologijų srityje. Šis virsmas yra sisteminio į klientą orientuoto verslo modelio įgyvendinančio “šalia Jūsų” filosofiją, rezultatas. Pastaraisiais metais “Brother Nordic A/S” sudarė keletą svarbių partnerysčių, o dabartinis susitarimas su “Elkjøp” tęsia šią tendenciją. “Mes neišvengiamai judame link skaitmeninės darbo aplinkos, ir tai iš mūsų, kaip pardavėjo, reikalauja visiškai naujo požiūrio. Šiuo metu mūsų didžiausias privalumas yra tinkamai užduodami klausimai bei iššūkiai mūsų klientams. Dėkojame “Elkjøp” už pasitikėjimą Brother kompanija ir dėkingai priimame šį išmėginimą. Nekantriai laukiame norėdami pamatyti, paremti ir vystyti vieno didžiausių mažmenininkų augimą.”, užbaigė Mikko Pulkkinen, “Brother Finland” pardavimų vadovas.    


Daugiau informacijos:
“Brother Finland”, “Brother Nordic A/S”
Mikko Pulkkinen, pardavimo vadovas Skandinavijos šalyse (korporacinis verslas), šalies pardavimų vadovas, 050 331 8868,
mikko.pulkkinen@brother.fi

“Gigantti”, Robert Sjölund, IT sistemų specialistas, robert.sjolund@gigantti.fi

Mikko Pulkkinen