1. Pagrindinis Brother
  2. Apie Brother
  3. News
  4. 2020
  5. „Musti Group Nordic Oy“ ir „Brother Nordic A/S“ sutartis

„Musti Group Nordic Oy“ ir „Brother Nordic A/S“ pasirašė susitarimą dėl bendradrabiavimo

Didžiausias prekių skirtų gyvūnams tinklas Skandinavijos regione pradeda bendradarbiavimą su Brother - didžiulės kampanijos metu tinklo parduotuvėse bus vystomi spausdinimo procesai ir dokumentų valdymas

„Musti Group Nordic Oy and Brother Nordic A/S“ pasirašė bendradarbiavimo susitarimą. Brother teiks automatinio spausdinių valdymo, ataskaitų teikimo ir dokumentų valdymo optimizavimo sprendimus visoms „Musti Group“ parduotuvėms Skandinavijos regione. 

 

„Mes savo parduotuvėse vis dar spausdiname didelius kiekius spaudinių, o kartu su Brother norime sukurti naujus darbo metodus. Kalbant apie kainas, reklamines kampanijas ir informaciją apie gaminius, tinkamai parinktos vizualizacijos turi didžiulę įtaką mūsų pajamoms. Partneriu pasirinkome Brother dėl jų sukauptų žinių apie industriją, aptarnavimo kultūros ir į sprendimus orientuoto darbo metodo. Didele kompetencija pasižyminti Brother kompanija priėmė iššūkį ir suteikė mūsų organizacijai išskirtinį aptarnavimą,” - sako Pasi Orovuo dirbantis „Musti Group“.

 

„Musti Group“ yra pirmaujantys gyvūnų priežiūros specialistai Sandinavijos šalyse. Tinklas buvo sukurtas 1988 metais Suomijoje ir vadinosi „Musti ja Mirri“. 2012 metais jis išsiplėtė į Švediją, o 2017 metais atidarė pirmąją parduotuvę Norvegijoje „Musti“ pavadinimu. Dabar tinklą sudaro beveik 280 fizinių parduotuvių ir plati internetinio pardavimo veikla, kuri palaiko parduotuvių tinklą. „Musti Group“ yra Švedijos kompanijos „EQT“ investavimo portfolio dalis.

 

„Mūsų bendradarbiavimas su „Musti Group“ toliau stiprina įmonės pozicijas prekybos sektoriuje, spaudinių valdymo srityje. Yra ženklų, kad bendru atveju, spausdintos medžiagos poreikis mažėja, tačiau kai kuriose industrijose ji yra itin svarbi vykdant verslą, turi didelę įtaką klientų patirčiai ir rezultatams. Esame dėkingi „Musti Group“ už pasitikėjimą. Bus įdomu kartu su jais įmonės parduotuvėse vystyti vizualinių pokyčių projektą,“ - komentavo Mikko Pulkkinen, „Brother Finland“ pardavimų vadybininkas Skandinavijos šalims.

 

„Brother Nordic A/S“ yra pasaulinės „Brother Ltd“ grupės dalis bei viena seniausių rinkoje esančių Japonijos internetinių technologijų įmonių. Brother kompanijos augimo istorija, nuo siuvimo mašinų gamintojo iki modernaus informacinių technologijų sektoriaus žaidėjo, yra sistematiško požiūrio į darbą, paremto klientų poreikiais ir „Šalia Jūsų“ filosofija, rezultatas. Kelis pastaruosius metus mes koncentravomės į tai, kas vyksta vartotojų sąsajos srityje. Dėl šios priežasties, galėjome sukurti inovatyvius dokumentų valdymo sprendimus. Vienas iš pavyzdžių yra bendradarbiavimo susitarimas, kurį metų pradžioje pasirašėme su „Elkjøp Group“.

 

„Mes iš tiesų džiaugiamės dėl bendradarbiavimo su „Musti Group“ bei galimybės palaikyti ir skatinti Skandinavijos tinklo augimą, kuris taip užtikrintai vystosi“ - apibendrina Mikko Pulkkinen, „Brother Finland“ pardavimų vadybininkas Skandinavijos šalims. 

 

Daugiau informacijos:

„Brother Finland“, „Brother Nordic A/S Danmark“ padalinys
Mikko Pulkkinen, pardavimo vadybininkas (korporacinis verslas), šalies pardavimų vadybininkas, +358 50 331 8868, mikko.pulkkinen@brother.fi

„Musti Group“, Pasi Orovuo, sprendimų valdymo ir saugos srities vadovas, pasi.orovuo@mustigroup.com




 

Mikko Pulkkinen