1. Pagrindinis Brother
  2. Apie Brother
  3. News
  4. 2020
  5. Pageidaujate tvarkingos darbo vietos?

Pageidaujate tvarkingos, gerai organizuotos darbo vietos?

Su naujuoju BROTHER „P-touch CUBE Pro“ viskas atsiduria reikiamoje vietoje.

Šis kompaktiškas, elegantiškas spausdintuvas yra labai patogus, juo gali naudotis visi, įskaitant įmones ir privačius asmenis, kuriems reikia našaus, įvairiapusiško ženklinimo sprendimo neužimančio daug vietos.

Įrenginiu naudokitės, kai Jums reikia patvarios, kokybiškai atspausdintos etiketės - biure ar parduotuvėje, registratūroje, namuose, virtuvėje ar sandėlyje.
Spausdintuvą galite pasiimti su savimi, todėl etiketes galite atspausdinti greitai ir paprastai, taip pat visur identifikuoti objektus ir palaikyti tvarką. „P-touch CUBE Pro“ yra įdiegtas automatinis rėžtukas su dalinio nukirpimo funkcija - galėsite atspausdinti kelias etiketes viena ilga juosta. Tai užtikrina tinkamą etikečių tvarką, jas paprasta nulupti.

 

Įvairios jungčių ir dizaino galimybės

„P-touch CUBE Pro“ galima prijungti prie PC/Mac įrenginių pasitelkus USB jungtį, tačiau spausdintuve taip pat įdiegta „Bluetooth“ jungtis, todėl įrenginį paprasta parengti darbui ir juo naudotis. „Bluetooth“ leis Jums greitai ir paprastai spausdinti belaidžiu būdu prijungus išmanųjų telefoną ar planšetinį kompiuterį.

Kurkite savo etiketes pasitelkę „Brother’s P-touch Editor“ - nemokamą programinę įrangą etikečių kūrimui skirtą PC ir Mac įrenginiams. Ji suteiks našius redagavimo įrankius leidžiančius kurti bet kokios paskirties etiketes. Įterpkite vaizdus, kompanijos logotipą arba rinkitės iš daugybės vaizdų, simbolių ar įdiegtų šablonų. „P-touch Editor“ programine įranga taip pat be vargo galėsite kurti brūkšninius ir QR kodus. Be to, galite susieti su „Microsoft Excel“ duomenimis ir iš karto atspausdinti keletą etikečių.

Jei pageidaujate naudotis programėlėmis, rinkitės „P-touch Design&Print 2“ programėlę etikečių kūrimui savo išmaniuoju telefonu arba planšetiniu kompiuteriu. Galėsite rinktis iš daugybės šablonų. Jei norite Jums pritaikyto sprendimo, naudokitės BROTHER „iPrint&Label“ programėle - ja pridėsite vaizdų, pakeisite šriftą ir pakeisite objektų dydį. Abi BROTHER programėlės yra nemokamos, jas galite atsisiųsti iš „App Store“ arba „Google Play“.

 

Patvarios etiketės ir patrauklūs satino kaspinai

BROTHER „P-touch CUBE Pro“ įrenginyje naudojamos „TZe“ juostos atitinka įvairius identifikavimo poreikius. Jos gali būti naudojamos biuruose, prekybos, švietimo, turizmo, apgyvendinimo sektoriuose arba logistikoje, rankdarbių gamybai, specializuotoje prekyboje. „TZe“ juosta sukursite patvarią etiketę, nes tekstas yra spausdinamas po laminato sluoksniu ir jis nenusitrina. „TZe“ juostos yra įvairių spalvų ir pločių - nuo 3,5 mm iki 36 mm. Taip pat galite kurti elegantiškus satino kaspinus su personalizuotu tekstu. Jie ypač tiks pakuojant kompanijos dovanas.

„P-touch CUBE Pro“ įrenginyje įdiegta įkraunama ličio jonų baterija, kurią galima be vargo įkrauti prijungus prie kompiuterio USB kabeliu. Daugiau sužinokite apie BROTHER „P-touch CUBE Pro“ (PT-P910BT)

BROTHER „P-touch CUBE Pro“ (PT-P910BT) galite įsigyti iš BROTHER platintojų visoje šalyje.

 

Apie BROTHER

„Brother Nordic A/S“ yra pirmaujantis tiekėjas šiaurės šalių rinkoje. Kompanija yra vienintelė BROTHER spausdintuvų importuotoja, įskaitant „viskas viename“ spausdintuvus, programinę įrangą, skaitytuvus, mobiliuosius sprendimus ir etikečių sistemas. BROTHER tiekia aukštos kokybės, išskirtinio veikimo ir funkcionalumo gaminius - viską už konkurencingą kainą. Keletas BROTHER gaminių pirmiauja rinkoje. BROTHER įrenginius gamina ir paskirsto platus pardavėjų ir distributorių tinklas. „Brother Nordic A/S“ biuruose Ishøje, Gothenburge, Helsinkyje ir Osle dirba daugiau nei 80 darbuotojų. Daugiau informacijos sužinosite apsilankę www.brother.dk arba www.brother.com tinklalapyje.

Brother P-touch connected to smartphone