1. Pagrindinis Brother
  2. Apie Brother
  3. News
  4. 2020
  5. Brother „Geriausių pasaulio darbdavių“ sąraše

Brother „Geriausių pasaulio darbdavių“ sąraše

„Brother Industries, Ltd.“ (prezidentas Ichiro Sasaki) šiandien paskelbė, kad kompanija buvo įtraukta į 2020 metų „Geriausių pasaulio darbdavių“ sąrašą, sudarytą „Forbes“ žurnalo bendradarbiaujant su „Statista“. Tai jau ketvirtus metus skelbiamas sąrašas ir BROTHER pateko į jį pirmąjį kartą (Nr. 130) kartu su 750 kitomis tarptautinėmis kompanijomis, kurių būstinės yra įsikūrusios 45 šalyse.

„Mums didelė garbė, kad BROTHER yra paskelbtas vienu iš geriausių darbdavių pasaulyje,“ teigia kompanijos prezidentas Ichiro Sasaki. „Tai liudija apie mūsų vertybes ir atsidavimą darbuotojams, kurie kasdien įgyvendina BROTHER pažadą būti „Šalia Jūsų“.

Vertinimas paremtas rezultatais gautais apklausus 160000 pilnu ir puse etato įvairiose įmonėse dirbančių skirtingų tautybių darbuotojų iš įvairių regionų. Apklausą birželio-liepos mėnesiais atliko „Statista“, vokiečių rinkos tyrimų kompanija. Respodentai įvertino norą rekomenduoti savo darbdarbius šeimai ir draugams bei darbdavio reakcijas į COVID-19 pandemiją, bei kitus aspektus, tokius kaip jų kompanijos įvaizdis, ekonominis pėdsakas, talentų vystymas, lyčių lygybė ir socialinė atsakomybė.

Nuo „Brother Group“ įkūrimo, kompanija tvirtai priėmė visus iššūkius bei prisitaikė prie kintančios aplinkos, nuolat augdama bei plėtodama naujas rinkas. Nuo pandemijos pradžios „Brother Group“ įgyvendino daugybę saugos nuostatų susijusių su COVID-19 visuose padaliniuose, įskaitant darbuotojų aprūpinimą veido kaukėmis bei svarbių procesų ir strategijos atnaujinimus, kurie apsaugo darbuotojus. BROTHER pasaulinę darbo jėgą palaiko geriausi talentai ir bendradarbiavimo kultūra, o darbuotojai yra atsidavę sklandžių sprendimų bei gaminių kūrimui, teikiant pirmenybę klientams.

„BROTHER nuolat siekia apdovanoti, motyvuoti bei pripažinti savo darbuotojus ir sukurti reikšmingus sprendimus siekiant pagerinti bei praturtinti savo darbuotojų, klientų bei bendruomenės gyvenimą“, teigia Sasaki. „Esame globalus darbdavys, todėl žinome, kad mūsų vertybės vadovaus mūsų darbui ir verslui. Tai svarbus pripažinimas, kuris mums leidžia didžiuotis, sužinojus, kaip mūsų darbuotojai visame pasaulyje vertina savo darbą „Brother Group“.

 

Apie  Brother

Daugiau nei 100 metų inovacijų leido Brother kompanijai tapti tokia pasaulinio verslo sprendimų teikėja, kokia ji yra šiandien. Įkurta Japonijoje pavadinimu „Yasui Sewing Machines Co“ 1908 metais ir vėliau pakeitusi pavadinimą į Brother, įmonė dabar veikia daugiau nei 40 šalių visame pasaulyje. Brother nuolat tobulėjo, kad sėkmingai veiktų pastoviai besikeičiančioje rinkoje. Pradedant valdomo spausdinimo paslaugomis, baigiant spausdintuvais, skaitytuvais ir ženklinimo įrenginiais. Brother gaminiai ir paslaugos didina našumą, produktyvumą bei skatina bendradarbiavimą darbo vietoje.