1. Pagrindinis Brother
  2. Apie Brother
  3. News
  4. 2020
  5. Naujieji mobilūs etikečių ir čekių spausdintuvai

Naujieji mobilūs etikečių ir čekių spausdintuvai

Naujasis mažų, tačiau patvarių Brother spausdintuvų asortimentas itin tiks parduotuvių, restoranų, transporto ir paslaugų kompanijų darbuotojams. Įrenginiai pasižymi įvairiomis jungčių galimybėmis, juos patogu nešiotis. Atspausdinsite iki 7,62 cm pločio etiketes ir čekius.

 

Galvodami apie spausdintuvą tikriausiai įsivaizduojate didelį nepajudinimą biuro įrenginį patalpintą ant stalo arba kampe, kur jis mažiausiai trukdo. Tačiau spausdintuvai labai pasikeitė. Brother etikečių ir čekių spausdintuvai yra tokie mobilūs, kad juos galite nešiotis krepšyje, be to, tai yra nepamainomas kasdienis įrankis pardavimo, sandėliavimo ir paslaugų srities darbuotojams.

 

Keturi naujieji Brother RJ šeimos nariai yra sukurti belaidžiam čekių, kainų kortelių, stovėjimo baudų ir čekių spausdinimui bet kurioje naudotojui patogioje vietoje. Įrenginiai yra atsparūs drėgmei ir smūgiams.

 

Du naujieji Brother etikečių ir čekių spausdintuvai – RJ-2035B ir RJ-2055WB – gali spausdinti iki 5,08 cm pločio dokumentus, tuo tarpu RJ-3035B ir RJ-3055WB modeliai siūlo platesnę (7,62 cm) spaudą.

 

„Pastebime didelį poreikį mažų, mobilių čekių ir etikečių spausdintuvų, kuriuos galima pritaikyti individualioms užduotims, tačiau pakankamai lanksčių, kad būtų naudojami skirtinguose sektoriuose. Keturi naujieji RJ spausdintuvai atitinka šiuos reikalavimus,” teigia Henning Elkjær, „Brother Nordic A/S“ šiaurės šalių rinkodaros ir pardavimų direktorius (Danija).

 

Keturi naujieji Brother čekių ir etikečių spausdintuvai gali spausdinti itin kokybiškai (203 taškų/colyje), iki 10,16 cm/s greičiu. Jie palaiko daugelį spausdintuvo kalbų, visi pasižymi „Bluetooth“ galimybe. RJ-2055WB ir RJ-3055WB modeliuose taip pat yra integruotas „Wi-Fi“.

 

Įrenginiai parduodami su diržu skirtu nešiojimui per petį, segtuku tvirtinimui prie diržo ir įkraunama ličio jonų baterija. Kaip papildomą priedą galite įsigyti automobilinį adapterį, tai patogu dirbantiems kelyje: paslaugų, paskirstymo, pristatymo srityse arba išrašant baudas už neteisėtą stovėjimą.

 

Be to, naujieji Brother RJ etikečių ir čekių spausdintuvai pasižymi IP54 vertinimu - jie yra atsparūs dulkėms ir drėgmei, bei smūgiams krentant iš mažesnio nei 2,5 metrų aukščio. Atkreipkite dėmesį, kad apsaugai nuo smūgių reikia įsigyti specialų priedą - smūgius sugeriantį dėklą

  

Papildoma informacija spaudai

Šiaurės šalių rinkodaros ir pardavimų direktorius (Danija) Henning Elkjær, „Brother Nordic A/S“, tel. +45 43 31 31 31, el. paštas henning.elkjaer@brother.dk

RJ lite launch