1. Pagrindinis Brother
  2. Apie Brother
  3. News
  4. 2020
  5. Brother pristato automatinio laminavimo juostą

Brother pristato naują automatinio laminavimo juostą skirtą kabelių ir laidų identifikavimui

Juosta yra patogi diegėjams, nes šia 24 mm pločio Brother juosta galima ženklinti didesnio diametro CAT6A kabelius nekeičiant juostos į platesnę.

Henning Elkjær, „Brother Nordic A/S“ rinkodaros ir pardavimų vadovas šiaurės šalyse teigia: „Elektrikams, tinklų infrastruktūros ir industrinėms rinkoms itin svarbu pasirinkti etiketes, kurios bus ilgaamžės, ir išliks net nepalankiausiomis sąlygomis“.  

„Didelis pasirinkimas reiškia, kad kiekvienas profesionalas galės įdiegti aiškią, patvarią ir struktūrizuotą identifikavimo sistemą, kuri šiose industrijose yra itin svarbi“.

Naujoji automatinio laminavimo juosta priklauso gerai žinomam BROTHER profesionalams skirtų juostų asortimentui, dabar vadinamam „Pro Tape“. Elektrikams, tinklo infrastruktūros inžinieriams ir tiems, kurie dirba industrinėse rinkose, ženklinimas virs patvaresniu, lankstesniu ir taupesniu procesu.

Juostos tinka įvairiai specifinei paskirčiai ir aplinkai, jos pagamintos iš tvirtų ir ilgaamžių profesionalios klasės medžiagų ir klijų padėsiančių sėkmingai įdiegti ženklinimo sprendimą.

„Pro Tape“ asortimentą sudaro septynios skirtingų pločių ir spalvų juostų kombinacijos:

 

  • Itin lipni laminuota juosta - skirta lygiems, tekstūriškiems ir milteliniu būdu dažytiems paviršiams
  • Automatinio laminavimo juosta - leidžia atspausdintas etiketes apsaugoti ir izoliuoti laminuotu sluoksniu. Puikiai tinka kabeliams, įskaitant CAT6A
  • Lanksti laminuota ID juosta - sukurta kabelių apvyniojimui ir vėliavėlinio tipo ženklinimui
  • Karščiu veikiamas vamzdelis - pagamintas iš specialios nelipnios juostos, kuri susitraukdama apgaubia kabelį.
  • Iš anksto padalinta nelaminuota vėliavėlės tipo etiketė - idealiai tinka optinio pluošto ir kitų plonų kabelių ženklinimui
  • Laminuota saugos juosta - matosi, ar juostą bandyta nuplėšti, ją nuplėšus negalima prilipdyti atgal
  • Trafaretinė juosta - su šilumai jautriu sluoksniu, kuriame yra rašalo ar specialių skysčių skirtų tiesioginiam detalių ar dalių žymėjimui.


Kodėl reiktų rinktis „Pro“?

Siekiant užtikrinti juostų patvarumą sudėtingomis sąlygomis, BROTHER „P-touch“ laminuotos etiketės praėjo daugybę testų, todėl vartotojai gali būti tikri dėl jų ilgaamžiškumo. Bandymų metu buvo įrodyta, kad juosta išlieka vietoje ir yra įskaitoma net ją braižant, veikiant chemikalais ir ekstremalia temperatūra.

Lygūs ir tekstūriški paviršiai

Remiantis nepriklausomais testais, itin lipni juosta lyginant su įprastine BROTHER juosta vidutiniškai tris kartus geriau išsilaiko ant tekstūriškų paviršių. Ji puikiai tinka paskirstymo plokštėms ir serverinėms ženklinti.


Laidų ir kabelių identifikavimas


Lanksti ID juosta ir automatinio laminavimo juosta yra padengta specialiais klijais, todėl ją galima tvirtai apvynioti aplink išgaubtus paviršius, kurių minimalus skersmuo yra 3 mm.

Be to, atsparus karščiu veikiamas vamzdelis yra pripažintas kaip UL224 komponentas ir turi VW-1 reitingą.

Naudotojai gali būti tikri, kad juostos padės jiems laikytis elektros įrangos ženklinimo reglamentų ISO/IEC 14763-2 ir ANSI/TIA-606-C standartų skirtų tinklo infrastruktūros inžinieriams.

„Pro Tape“ asortimentas yra suderinamas su „P-touch“ etikečių spausdintuvais. „Pro Tape“ rekomenduojama naudoti su BROTHER ženklinimo įrenginiu, kad sukurtumėte reikalavimus atitinkančias ir našias etiketes.

 

Išsamią informaciją apie bandymus rasite: www.brother.eu/tze-data

Self Laminating