1. Pagrindinis Brother
  2. Apie Brother
  3. News
  4. 2021
  5. „Brother“ pristato naujus patvarius ir lengvai integruojamus pramoninius etikečių spausdintuvus

„Brother“ pristato naujus patvarius ir lengvai integruojamus pramoninius etikečių spausdintuvus

 

„Brother“ pristato naujus patvarius ir lengvai integruojamus pramoninius etikečių spausdintuvus su šiluminio ir tiesioginio šiluminio perdavimo technologija

 

„Brother“ yra pasirengusi padaryti etikečių spausdinimą efektyvesnį, patvaresnį, integruotą ir suderinamą su jų nauju pramoninių etikečių spausdintuvų asortimentu, pristatomu visoje Europoje.

TJ pramoninių etikečių spausdintuvų seriją, sukurtą spausdinti daugiau nei 1000 etikečių per dieną, sudaro aštuoni įrenginiai, idealiai tinkatys gamybos, transporto ir logistikos, mažmeninės prekybos ir sveikatos priežiūros sektoriams.

Ši serija sukurta siekiant užtikrinti minimalų prastovos laiką ir maksimalų produktyvumą, užtikrinant greitą spausdinimo greitį iki 14 colių per sekundę (ips), didelę juostos talpą ir neatskiriamą ilgaamžiškumą.

„Brother“ nuo 1989 m. kuria naujus ženklinimo įrenginius, naudodama savo pirmaujančią Japonijos mokslinių tyrimų ir plėtros patirtį, kad pasiektų aukšto lygio našumą sudėtingoje gamybos aplinkoje.

Brother Nordic A/S rinkodaros ir pardavimų direktorius Henning Elkjær teigia, jog TJ pramoninių etikečių spausdintuvų serija buvo sukurta naudojant sukauptą didelę „Brother“ patirtį, kad įmonėms būtų galima užtikrinti didelį našumą spausdinant kiekvieną etiketę.

Ši spausdintuvų serija suteikia daug privalumų, kad ženklinimas taptų daug efektyvesnis, patvaresnis ir atitiktų reikalavimus. Suderinamumas su įprastomis spausdintuvo kalbomis reiškia, kad sąranka yra sklandi. Tai būtina kiekvienam verslui, spausdinančiam iki 1000 etikečių per dieną, ir norinčiam sklandžių procesų ir išlaidų taupymo.

Su įvairiomis ryšio galimybėmis, įskaitant „WiFi“ ir „Bluetooth“, TJ serija idealiai tinka spausdinti daugybę etikečių, įskaitant pakavimo etiketes, siuntimo ir gavimo etiketes, gaminių ir dalių etiketes, padėklų etiketes, grąžinimo etiketes ir atitikties etiketes.

Ši serija yra „Brother“ pramoninių spausdintuvų asortimento dalis, sukurianti aukštos kokybės spaudinius iki 300 dpi raiška. Etiketės išlaiko aiškumą ir yra įskaitomos visoje tiekimo grandinėje, todėl idealiai tinka krovinių gabenimui.

Prietaisus galima lengvai integruoti į dabartinius procesus, nes TJ serija suderinama su dažniausiai naudojamomis spausdintuvų kalbomis, įskaitant ZPL2 emuliaciją. Sukurta siekiant maksimaliai padidinti produktyvumą, lengva spausdinimo medžiagos įdėjimo funkcija ir didesnė juostos talpa reiškia mažiau juostelių pakeitimų, o tai leidžia dirbti efektyviau ir sutaupyti pinigų ilgalaikėje perspektyvoje.

 

Asortimentą sudaro aštuoni modeliai

 

Prietaisai TJ-4422TN ir TJ-4522TN turi vidinį ritinėlio suvyniojimą, o tai reiškia, kad spausdinant etiketės iškart susukamos į tvarkingą ritinį įrenginio viduje. Tai užtikrina, kad nesudaroma netvarka, o atspausdintą etikečių ritinį galima paimti, kai tik jo prireiks.

Patvarus metalinis pramoninės klasės spausdintuvų dangtelis ir rėmas sukuria didesnį ilgaamžiškumą ir užtikrina rūpesčių nekeliantį spausdinimą ilgesnį laiką net sudėtingiausiose gamybos aplinkose.

LED, LCD ir jutiklinio skydelio ekranai leidžia lengvai naršyti, todėl patikimais pramoniniais spausdintuvais paprasta naudotis.

Naujus TJ pramoninių etikečių spausdintuvus galima įsigyti iš „Brother“ atstovų.

 

TJ-4020TN pasižymi 203 dpi spausdinimo skiriamąja geba, ir iki 10 colių per sekundę (254 mm/s) spausdinimo greičiu.

TJ-4021TN pasižymi tokiomis pačiomis funkcijomis, kaip TJ-4020TN, tačiau yra su jutikliniu ekranu.

TJ-4120TN spausdinimo skiriamoji geba yra didesnė - 300 dpi, o spausdinimo greitis - 7 coliai per sekundę (178 mm/s).

TJ-4121TN pasižymi tokiu pačiu funkcionalumu, kaip ir TJ-4120TN ir yra su jutikliniu ekranu.

Naudojant TJ-4420TN pasieksite 203 dpi spausdinimo skiriamąją gebą, o spausdinimo greitis - 14 colių per sekundę (356 mm/s).

TJ-4422TN siūlo tą patį funkcionalumą, kaip ir TJ-4420TN, bet taip pat yra aprūpintas jutikliniu ekranu ir vidinio ritinio susukimo funkcija.

Naudodami TJ-4520TN, gausite geresnę 300 dpi skiriamąją gebą ir 12 colių per sekundę (305 mm/s) spausdinimo greitį.

TJ-4522TN pasižymi tuo pačiu funkcionalumu, kaip ir TJ-4520TN modelis. Jis taip pat aprūpintas jutikliniu ekranu ir vidinio etikečių ritinėlio susukimo funkcija.

 

TJ launch