1. Pagrindinis Brother
  2. Apie Brother
  3. News
  4. 2022
  5. Brother papildo spausdintuvo apdovanojimus dviem pasauliniais apdovanojimais

Brother papildo spausdintuvo apdovanojimus dviem pasauliniais apdovanojimais

 

„Brother“ su malonumu praneša, kad įmonei buvo įteikti 2 prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai: "Buyers Lab (BLI) Winter 2022 Pick Award" apdovanojimas už išskirtinį smulkaus verslo / namų biuro spalvotą rašalinį daugiafunkcinį spausdintuvą ir 15-us metus teikiamas „iF Design Award“ (2022) apdovanojimas už daugybę spausdintuvų ir programų.

BLI pagyrė Brother daug funkcijų turinčią MFC-J4300 / J4500 seriją už jos patikimumą ir paprastą priežiūrą, mobilųjį ryšį, lankstumą nuskaitant ir labai gerą spalvoto vaizdo kokybę. Tai buvo viena iš penkių įmonių, gavusių „Winter 2022 Pick Award“ apdovanojimą.

"Buyers Lab (BLI) Winter 2022 Pick Award" apdovanojimai įteikti šiems Brother produktams:

•    MFC-J4340DW
•    MFC-J4540DW
•    MFC-J4540DWXL

Be to, daugelis „Brother“ produktų buvo pripažinti „iF Design Award“ penkiose kategorijose, įskaitant kompiuterių, vartotojo sąsajos ir skaitmeninės medžiagos sąsajoms.

Produktai, kuriems bus skirti apdovanojimai:

•    MFC-J4540DW daugiafunkcis rašalinis spausdintuvas
•    MFC-J6955DW daugiafunkcis rašalinis spausdintuvas
•    "Color Label Editor2" prgramėlė etikečių spausdintuvui
•    "Pro Label Tool" prgramėlė etikečių spausdintuvui

Pardavimų direktorius Danijai ir Norvegijai Henningas Elkjaeris iš "Brother Nordic A/S" teigia: „Mes labai didžiuojamės pripažinimu, kurio sulaukia "Brother" produktai. Nuolat tobuliname savo produktus atsižvelgdami į kintančius klientų poreikius ir šie apdovanojimai rodo, kad mūsų pastangos pasiteisina.

„Brother“  yra dažnas „BLI Pick Awards“ ir „iF Design Awards“ laureatas, o tai parodo nuoseklų mūsų spausdintuvų ir programų veikimą bei kokybę. Turime kažką kiekvienam – nuo sprendimų spausdinimui namuose iki komercinės ir mažmeninės prekybos.”

 

1953 m. Vokietijoje pristatytas „iF Design Award“ apdovanojimas pabrėžia kūrybiškumą kuriant dizainą, vartotojo sąsają ir vartotojo patirtį.

„Keypoint Intelligence“, „BLI Winter 2022 Pick Award“ apdovanojimo už išskirtinius pasiekimus organizatoriai, yra pasaulyje pirmaujanti nepriklausoma testavimo paslaugų ir analitinės informacijos teikėja dokumentų vaizdų pramonei. Šiame apdovanojimų etape pripažįstami produktai, kurie geriausiai pasirodė „Keypoint Intelligence“ laboratorijos testavimo metu per pastaruosius šešis mėnesius.

Apdovanojimų piktogramos