1. Pagrindinis Brother
  2. Apie Brother
  3. News
  4. 2022
  5. Individualizuotos etiketės – specialiai Jums

Individualizuotos etiketės – specialiai Jums

 

Žinome, kad ne visas ženklinimo užduotis galima atlikti naudojant standartines etiketes. Todėl Brother suteikė galimybę užsisakyti visų formų ir dydžių individualizuotas etiketes, kad jos puikiai atitiktų kliento ženklinimo poreikius.

Individualizuotos etiketės gali būti užsakomos įvairių dydžių, spalvų, formatų ir kokybės, atsižvelgiant į jų paskirtį. Jos gali būti skirtos specialiems ženklams, krovinių ženklinimui, maisto produktų ženklinimui, festivaliams, renginiams ir specialiems projektams. Kad ir ko jums gali prireikti. Ar jos reikės ilgalaikės išlikimo jėgos, ar jos bus naudojamos tik trumpą laiką? Mes esame jūsų pusėje ir nurodysime visas galimybes, užtikrindami, kad gausite būtent tai, ko jums reikia.

Pagal pageidavimą išnagrinėsime konkrečios etiketės gamybos galimybes ir kainą. Pastaroji priklausys nuo apimties ir specifikacijų.

Nauja krovinio etiketė
Ypatingų formatų etikečių, ypač kai kurių formatų, paklausa yra didelė. Atsižvelgėme į tai, įsiklausėme į klientų pageidavimus ir savo etikečių asortimentą papildėme nauja krovinio etikete, kuri, kaip žinome, galės patenkinti daugiau ženklinimo poreikių.

Ar norite sužinoti daugiau apie Brother individualizuotas etiketes? Tada paskambinkite mums ir rasime tobulą ženklinimo sprendimą, atitinkantį jūsų poreikius.

"Brother" atstovų palaikymas Lietuvoje: +371 22026644

Brother individualizuotos skirtingų spalvų etiketės