1. Pagrindinis Brother
  2. Apie Brother
  3. News
  4. 2022
  5. Brother pristato "MAXIDRIVE" patvaraus spausdinimo technologiją, kuri užtikrina „greičiausią visų laikų spausdinimą“

Brother pristato "MAXIDRIVE" patvaraus spausdinimo technologiją, kuri užtikrina „greičiausią visų laikų spausdinimą“

 

"MAXIDRIVE" - visiškai nauja Brother patentuota rašalinių spausdintuvų technologija, skirta ženkliai pagerinti spausdinimo greitį ir kokybę mūsų rašaliniuose spausdintuvuose.

Brother paskelbė, kad naujieji rašaliniai spausdintuvai, kurie buvo pristatyti 2022 m. kovo mėn. pradžioje, yra aprūpinami "MAXIDRIVE" technologija – mūsų naujos kartos rašalinio spausdinimo technologija, suteikiančia vartotojams rinkoje pirmaujantį didelės spartos spausdinimą.

Yoshitsugu Morita, „Brother Industries, Ltd“ vykdomasis inžinierius ir komandos, kuri sukūrė "MAXIDRIVE", narys, pakomentavo naują technologiją:

„Brother patentuotame "MAXIDRIVE" spausdinimo luste naudojama unikali dvigubos transformacijos pjezoelektrinė sistema, kuri išskiria rašalą dideliu galingumu. Lustas įpurškia reikiamą rašalo kiekį per trumpesnį laiką, todėl Brother spausdina ženkliai greičiau, nei anksčiau. Dėl šio lusto spausdintuvai taip pat tampa patvaresni, todėl galima spausdinti iki 200% daugiau*, o tai suteikia vartotojams didelio našumo, ekologišką įrenginį”.

„Ši technologija yra tokia unikali savo spausdinimo greičiu ir ilgaamžiškumu dėl sinerginio dvigubos transformacijos pjezo sistemos efekto ir mūsų sukurto labai plono lusto. Ši įdomi nauja technologija yra didžiulis žingsnis mums, „Brother“, ir visam spausdinimo sektoriui”.

"MAXIDRIVE" padidina Brother spausdinimo greitį iki 150%*, taip pat pagerina spausdinimo kokybę ir įrenginio patvarumą.

 

Žiūrėkite vaizdo įrašą "YouTube"

 

*Lyginant su ankstesniu modeliu

 

Besišypsantis žmogus