1. Pagrindinis Brother
  2. Apie Brother
  3. News
  4. 2022
  5. Naujoji "Pro Label Tool" programėlė profesionaliam ženklinimui

Naujoji "Pro Label Tool" programėlė profesionaliam ženklinimui

 

Dabar galite lengvai redaguoti ir spausdinti profesionalias etiketes vos keliais mygtukų paspaudimais. Mūsų naujausioje etikečių spausdintuvo programėlėje „Pro Label Tool“ gausu naujų funkcijų ir ji pritaikyta iOS bei Android operacinėms sistemoms. Atsisiųskite ją nemokamai iš „App Store“ ir „Google Play“.

„Pro Label Tool“ programėlė, suderinama su Brother PT-E550WVP PT-E550WNIP, PT-P750W, PT-P900W, PT-P950NW ir PT-D800W etikečių spausdintuvais, pakeičia mūsų „Mobile Cable Label Tool“ programėlę, kuri jau padeda profesionalams, pavyzdžiui, elektrikams ir duomenų technikams efektyvaus ženklinimo klausimais.

Daugybė populiarių šablonų, kurie tinka laidų, komutacinių panelių, priekinės plokštės ir tinklo įrangos identifikavimui, žymiai pagreitina etikečių kūrimo procesą ir sumažina klaidų skaičių, atsirandančių dėl netinkamo ilgio etikečių spausdinimo. Taip pat lengva sukurti individualias etiketes. Naudojant „Pro Label Tool“ programėlę profesionalus ženklinimas tapo dar paprastesnis.


Lengviau naudoti
Naudokite savo išmanųjį telefoną, norėdami pasirinkti, redaguoti ir spausdinti profesionalios kokybės etiketes vertikaliu ir gulsčiu režimu. Paspartinkite etikečių spausdinimą darbo vietoje, koreguokite meniu ekraną ir dinamiškai keiskite teksto bloko plotį redagavimo meniu.

Sekite naujienas
Automatinis paruoštų spausdinti etikečių šablonų įkėlimas iš Brother debesies serverio, kad jie būtų atnaujinami pagal elektros instaliacijos taisykles ir standartus. Greitai raskite šablonus naudodami naują paieškos juostą.

Visiškai prisijungę
Galima prijungti prie CSV duomenų bazės, kad padidintumėte efektyvumą darbo vietoje ir pašalintumėte klaidas. Lengvai perkelkite „P-touch editor“  etikečių dizainus iš kompiuterio ir spausdinkite juos keliaudami. Išsaugokite ir bendrinkite šablonus su kitais vartotojais.


Atsisiųskite iš App Store ir Google Play.

Atminkite, kad „Pro Label Tool“ programėlė pakeičia „Mobile Cable Label Tool“ programėlę, todėl 2022 m. kovo 29 d. „Mobile Cable Label Tool“ bus pašalinta iš programų parduotuvių.

„Pro Label Tool“ programėlė telefone