1. Pagrindinis Brother
  2. Apie Brother
  3. News
  4. 2022
  5. Brother: mūsų prekės ženklo apsaugos apžvalga 2021 m.

Brother: mūsų prekės ženklo apsaugos apžvalga 2021 m.

 

„Brother International Europe“ pernai „kovojo“ su daugiau nei 40 000 pažeidimų visoje Europoje. „Brother“ intelektinės nuosavybės apsauga tapo vienu iš svarbiausių klausimų mums visame pasaulyje ir visoje Europoje. Tai ne tik mūsų prekių ženklų, autorių teisių ir patentų apsauga, bet ir savo klientų apsauga bei jų pasitikėjimą mūsų produktais ir prekės ženklu.

Bendradarbiaudama su prekės ženklo apsaugos agentūra „Incopro“, 2021 m. „Brother“ įgyvendino daugiau nei 28 000 pasiūlymų, pažeidžiančių mūsų prekių ženklus ir autorių teises, ir 16 000 klaidinančių pasiūlymų visoje Europoje. Taip pat ėmėmės veiksmų prieš 80 ir daugiau internetinių svetainių, kuriose piktnaudžiaujama „Brother“ prekės ženklu ir kurios buvo užkrėstos kenkėjiška programa arba dalyvavo apgaulingoje veikloje.

Mūsų pastangos sutelktos į populiariausias prekyvietes, tokias kaip „Amazon“, o 2021 m. „Brother“ pašalino 990 ASIN (Amazon standartinių identifikavimo numerių) dėl piktnaudžiavimo prekės ženklu ir 148 ASIN dėl patentų pažeidimų visose „Amazon“ ES šalyse.

„Brother International Europe Ltd“ pirmininkas ir vykdomasis direktorius Isao Noji paaiškino: „Brother“ intelektinės nuosavybės apsauga tebėra viena iš svarbiausių „Brother“ problemų, todėl 2021 m. susidūrėme su daugiau nei 40 000 autorių teises pažeidžiančių atvejų, kurie klaidino ir galėjo būti žalingi mūsų klientams.

„Bendradarbiaudami su keliomis tyrimų agentūromis ir advokatais 2021 m. aptikome, ištyrėme ir ėmėmės veiksmų prieš 10 padirbinėjimo atvejų, susijusių su daugybe padirbinėjimo tinklų.“

„Tai labai svarbu pabrėžti, nes ieškodami gero pasiūlymo klientai gali sąžiningai įsigyti originalius „Brother“ gaminius, nežinodami, kad produktai iš tikrųjų yra padirbti. Štai kodėl Brother nuolat investuoja į šią veiklą, kad apsaugotų savo klientus ir jų investicijas.“

Praėjusiais metais „Brother“ taip pat įgyvendino veiksmingesnę kovos su klastojimu programą, siekdama kovoti su didžiuliu padirbinėtojų srautu internete ir už jo ribų, tačiau pabrėžia, kad „Brother“ klientams ir partneriams svarbu visada:

  • Pirkti iš patvirtintų kanalų, tiekėjų ir prekybininkų.
  • Autentifikuoti gaminį ir patikrinti, ar jis tikras. Norėdami gauti daugiau informacijos, apsilankykite https://www.brother.lt/supplies/anti-counterfeit 
  • Patikrinti pakuotę ir spausdinimo kokybę.

Jei „Brother“ klientai dėl to nerimauja ir norėtų pranešti apie įtariamą padirbtą gaminį, jie gali tai padaryti apsilankę www.brother.com/id arba tiesiogiai susisiekę su Brother adresu IPRinfo@brother.co.uk.

 
brother logotipas