1. Pagrindinis Brother
  2. Apie Brother
  3. News
  4. 2022
  5. Brother patenkina besikeičiančius keliaujančių darbuotojų spausdinimo poreikius su nauja mobiliųjų A4 formato terminių spausdintuvų serija

Brother patenkina besikeičiančius keliaujančių darbuotojų spausdinimo poreikius su nauja mobiliųjų A4 formato terminių spausdintuvų serija

 

Brother pristatė PJ-800 seriją – naujos kartos mobiliuosius A4 formato spausdintuvus. Naujieji modeliai, kurie pakeitė PJ-700 seriją, buvo sukurti taip, kad atitiktų besikeičiančius klientų poreikius.

PJ-800 serija išlaiko tą patį kompaktišką savo pirmtakų dizainą, todėl spausdintuvai tinka vartotojams tokiose srityse kaip pardavimai ir aptarnavimas, pristatymas ir logistika bei avarinės tarnybos. Patobulintas ryšys ir greitesnis spausdinimas idealiai tinka užsiėmusiems mobiliems darbuotojams, pvz., pagalbos tarnyboms ar keliaujanties pardavėjams.

PJ-800 seriją sudaro penki modeliai – PJ-822, PJ-823, PJ-862, PJ-863 ir PJ-883, kurie skiriasi skirtingomis skiriamosiomis raiškomis ir sąsajomis. Priklausomai nuo kliento pageidavimų, spausdintuvai gali būti prijungti USB laidu, Bluetooth arba Wi-Fi ryšiu.

Henning Elkjær, „Brother Nordic A/S“ pardavimų direktorius Danijai ir Norvegijai, teigė: „Kuriant naują PJ-800 seriją mūsų prioritetas buvo pasiūlyti patobulintas specifikacijas, kartu išsaugant geriausias pirmtako savybes, ir būtent tai mes padarėme. Dizainas vis dar itin kompaktiškas, o tai yra unikalus pilno puslapio spausdinimo sprendimas. Puiku ir tai, kad esami klientai gali atnaujinti spausdintuvą, išlaikydami esamus priedus, kurie vis dar yra suderinami su naująja serija.“

„Pagrindinis mūsų tikslas – suteikti galimybę mobiliai darbo jėgai atlikti savo darbą, nesvarbu, ar tai būtų avarinės tarnybos darbuotojai, lauko paslaugų inžinieriai ar mobilios pardavimo komandos. Jie gali tai padaryti be papildomos administracinių užduočių naštos ar klaidų, susijusių su ranka rašytais dokumentais. Kaip ir jo pirmtakai, PJ-800 serija yra tikras mobilus sprendimas, nes spausdinant nereikia rašalo, o tai reiškia, kad keliaujant nereikės pildyti rašalo ir jis neišsipils.“

PJ-800 serija suderinama su įkrovimu, ir duomenų perdavimą USB Type-C jungtimi, taip pat su įvairiomis spausdintuvo komandų kalbomis, įskaitant ZPL2 emuliaciją.
Visi ankstesnės serijos priedai taip pat yra suderinami su PJ-800 serija, pvz., baterija.

Visus modelius galima įsigyti iš mūsų pardavėjų.

Brother PJ-822
Šis tiesioginis terminis spausdintuvas siūlo 203 dpi spausdinimo raišką ir 13,5 psl./min. spausdinimo greitį. Jis turi 256 MB atminties ir gali spausdinti ant A4, A5, laiškinio, teisinio ir nepertraukiamo popieriaus. DIdžiausias spausdinimo plotis – 203,2 mm – didžiausias spausdinimo ilgis – 279,4 mm. Spausdintuvas turi valdymo skydelį su 3 šviesos diodais ir 2 mygtukais bei yra prijungiamas USB 2.0 jungtimi. PJ-822 gali būti maitinamas ličio jonų baterija, kintamosios srovės adapteriu arba nuolatinės srovės transporto priemonės adapteriu – šiuos įrenginius reikia įsigyti atskirai.

Brother PJ-823
Šis spausdintuvas turi tas pačias funkcijas, kaip ir PJ-822, bet turi didesnę 300 dpi spausdinimo raišką.

Brother PJ-862
Šis spausdintuvas turi tas pačias funkcijas, kaip ir PJ-822. Jis taip pat siūlo „Bluetooth“ ryšį ir MFi palaikymą. Jame yra 4 šviesos diodai su 3 mygtukais.

Brother PJ-863
Šis spausdintuvas pasižymi tokiomis pačiomis funkcijomis, kaip ir PJ-862 modelis, bet su didesne 300 dpi spausdinimo raiška.

Brother PJ-883
Spausdintuvas turi tas pačias funkcijas kaip ir PJ-863 modeli, taip pat pasižymi Wi-Fi, AirPrint /MopriaTM ir Wireless Direct funkcijomis.

PJ 800 printer printing a receipt