1. Pagrindinis Brother
  2. Apie Brother
  3. News
  4. 2022
  5. Supaprastinkite organizaciją naudodami naujus „Brother“ prijungiamus stacionarius etikečių spausdintuvus

Supaprastinkite organizaciją naudodami naujus „Brother“ prijungiamus stacionarius etikečių spausdintuvus


„Brother“ ruošiasi pakeisti namų, biuro ir darbo vietos organizaciją, naudodama naują „P-touch“ stacionarių spausdintuvų asortimentą, sukurtą galvojant apie užsiėmusius darbuotojus ir įvairias darbo aplinkas. Ženklinimo įrenginių asortimentas padės vartotojams organizuoti, pritaikyti asmeniniams poreikiams ir identifikuoti.

PT-D seriją sudaro trys modeliai – PT-D410, PT-D460BTVP, PT-D610BTVP – skirti baziniam iki pažangiams naudojimui. Asortimentas buvo specialiai sukurtas pagal modelį, tinkantį kiekvienam vartotojui.

Henning Elkjær, Brother Nordic A/S pardavimų direktorius Danijai ir Norvegijai, sakė: „Kai kalbame su klientais, girdime, kad organizacija jiems yra iššūkis. Tai pasidarė dar aktualiau, nes vis daugiau žmonių dirba lanksčiai.

„Mūsų naujas asortimentas buvo sukurtas atsižvelgiant į tai. Norėjome sukurti vieną sprendimą, nesvarbu, ar tai būtų laidų žymėjimas namuose, sandėliavimo dėžės sandėlyje ar failų tvarkymas biure".

„Spręsdami didelį iššūkį, leidžiame savo klientams sutelkti dėmesį į užduotis, į kurias jie turėtų sutelkti dėmesį, galiausiai padidindami jų produktyvumą ir sutaupydami laiko.”

Kiekvienas modelis buvo sukurtas atsižvelgiant į naudojimo aplinką. Visose versijose yra QWERTY klaviatūra ir didelis grafinis ekranas su spausdinimo peržiūra. Tai galima padaryti spalvotame ekrane PT-D610BTVP spausdintuve. Etikečių spausdintuvai yra optimaliai sukurti taip, kad juos būtų lengva naudoti, juose būtų galima greitai įvesti tekstą ir juos būtų lengva prižiūrėti.

Skirtingi modeliai siūlo patobulintas funkcijas ir prijungiamumo galimybes, kurios suteikia lankstumo tiesiog pagerinti sąlygas, priklausomai nuo individualių poreikių, nekeičiant sistemų.

Jie gali būti naudojami kaip atskiri etikečių spausdintuvai arba su kompiuteriais. Pridedama nemokama etikečių redagavimo programa turi paruoštų šablonų pasirinkimą, kad etikečių spausdinimas būtų dar lengvesnis. Be to, modeliuose PT-D460BTVP ir PT-D610BTVP veikia „Bluetooth“ ryšys ir juos galima naudoti su „Brother“ programa „iPrint&Label“, o tai reiškia, kad galite spausdinti paruoštus šablonus bet kur, naudodami savo išmanųjį telefoną.

Visi modeliai yra suderinami su TZe juostelėmis iki 18 mm, kad būtų galima sukurti ilgalaikes etiketes. Šių juostų patvarumas yra labai naudingas, ypač biure, sandėlyje ir sporto salėse dėl jų atsparumo chemikalams, vandeniui ir ekstremalioms temperatūroms. Visi trys modeliai taip pat yra greiti ir lengvai naudojami, o PT-D460BT ir PT-D610BTVP gali spausdinti 30 mm/s greičiu, PT-610BTVP gali spausdinti ant platesnių juostelių (iki 24 mm pločio).

Visus modelius bus galima įsigyti iš mūsų atstovų.

PT-D410

Šiame etikečių spausdintuve yra QWERTY klaviatūra, didelis grafinis ekranas, skirtas tekstui ir išdėstymui peržiūrėti prieš spausdinant, ir pažangi projektavimo prograa. Jis gali būti prijungtas USB laidu, kad būtų galima spausdinti kompiuteriu, ir siūlo iki 20 mm/s. spausdinimo greitį. Spausdina iki 18 mm pločio etiketes.

PT-D460BTVP

Toks pats, kaip PT-D410, tačiau papildomai turi šias funkcijas:

Etikečių saugykla, talpinanti 70 etikečių, skirta greitai pakartotinai atspausdinti dažnai naudojamas etiketes, „Bluetooth“ ryšį ir spausdinimo greitį iki 30 mm/s. Komplektuojamas su nešiojimo dėklu.

PT-D610BTVP

Toks pats, kaip PT-D460BTVP, tačiau papildomai turi šias funkcijas:

Spalvotas, didelės raiškos apšvietimas ir 99 etikečių saugykla, skirta greitai pakartotinai atspausdinti dažnai naudojamas etiketes. Spausdina iki 24 mm pločio etiketes.

 

Žmonės dirba su kompiuteriais