1. Pagrindinis Brother
  2. Apie Brother
  3. News
  4. 2022
  5. Dėl naujos partnerystės su TEKLYNX Brother optimizuoja savo profesionalų ženklinimo sprendimą

Dėl naujos partnerystės su TEKLYNX Brother optimizuoja savo profesionalų ženklinimo sprendimą

 

Nuo 2021 m. spalio 18 d. pradedama nauja Brother ir pasaulinės brūkšninių kodų programinės įrangos lyderėsTEKLYNX partnerystė. Bendradarbiaujant klientams lengviau nei bet kada anksčiau kurti ir spausdinti brūkšninio kodo etiketes, sustiprinant pirmaujanį Brother spausdinimo etikečių asortimentą ir leidžiant įmonėms efektyviai kurti pramonės standarto etiketes.

Brother siūlo daugybę skirtingų ženklinimo produktų, suderinamų su TEKLYNX programinės įrangos sprendimais. Šių dviejų produktų pasiūlymų derinys leidžia pagerinti spausdintuvo našumą, suteikiant įmonėms įrankius, reikalingus greitai ir efektyviai spausdinti etiketes. Dabar siūlomi integruoti sprendimai taip pat padidina ir organizacijų duomenų saugumą.

Nicolas Serra, „Brother France“ įmonių ir sprendimų skyriaus vyresnysis vadovas, sakė: „Džiaugiamės galėdami pranešti apie mūsų naują Europos partnerystę su TEKLYNX, pasauliniu integruotos programinės įrangos kūrimo lyderiu, leidžiančiu įgyti didelį matomumą strateginėse Brother rinkose. Šis artimas bendradarbiavimas taip pat padeda mūsų klientams kasdien naudoti savo Brother terminį spausdintuvą siekiant supaprastinti ženklinimo procesus, kartu išlaikant tikslumo ir atitikties lygį naudojant šiuos galingus programinės įrangos produktus.

„Didžiuojamės galėdami dirbti su Brother ir siūlome galimybę žymiai padidinti etikečių spausdinimo produktyvumą“, – sakė TEKLYNX tarptautinis prezidentas Thierry Mauger.

TEKLYNX programinės įrangos sprendimai apima visą Brother terminių etikečių spausdintuvų asortimentą ir suteikia įmonėms galimybę spausdinti kelių formatų etiketes iš centralizuotos platformos, atsižvelgiant į jų poreikius.
 
TEKLYNX ženklinimo valdymo sistema išlaisvina padalinius nuo daug laiko reikalaujančių etikečių dizaino, nes siūlo intuityvią vartotojo sąsają. Dabar įmonės gali greičiau keisti etikečių dizainą arba sukurti „numatytuosius“ etikečių šablonus, taupydamos laiką ir atlaisvindamos brangius IT išteklius, kad galėtų susikoncentruoti ties didesnės pridėtinės vertės užduotimis.

Dėl brūkšninio kodo ir RFID technologijos, kurioje specializuojasi TEKLYNX, šis bendradarbiavimas taip pat suteikia Brother galimybę patobulinti į atsekamumą orientuotus ženklinimo sprendimus nuo gamybos iki transportavimo įvairiose pramonės šakose.

Brother klientai dabar gali atsisiųsti savo spausdintuvo tvarkykles* iš TEKLYNX interneto svetainės.

*TEKLYNX programinė įranga suderinama su Brother RJ mobiliaisiais etikečių ir kvitų spausdintuvais, TD etikečių spausdintuvais ir pramoniniais TJ spausdintuvais.

 

Apie TEKLYNX International

TEKLYNX International padeda tiekimo grandinėms geriau veikti. Šiandien daugiau nei 750 000 įmonių daugiau nei 170 šalių pasitiki TEKLYNX integruotais brūkšninio kodo ir RFID etikečių projektavimo produktais ir žmonėmis, kurie kuria šiuos sprendimus, kad brūkšninio kodo ženklinimo operacijos būtų veiksmingos, tikslios, saugios ir atitiktų pramonės reikalavimus. Turėdama daugiau nei 30 metų patirtį, TEKLYNX yra pasaulinė lyderė dėl savo patikimos programinės įrangos ir aukščiausios kokybės klientų aptarnavimo. Norėdami sužinoti daugiau apie tai, kaip TEKLYNX bendruomenė padeda įmonėms įvairiose pramonės šakose visame pasaulyje teklynx.com arba paskambinkite į TEKLYNX savo regione. „Barcode Better™“ su TEKLYNX.

Apie Brother

Per 100 naujovių metų Brother tapo pasauliniu verslo sprendimų tiekėju, koks jis ir yra šiandien. Japonijoje 1908 m. įkurta Yasui Sewing Machines Co, o vėliau pervadinta į Brother, dabar ji veikia daugiau nei 40 pasaulio šalių. Brother nuolat prisitaikė, kad klestėtų nuolat besikeičiančioje rinkoje. Nuo valdomų spausdinimo paslaugų iki spausdintuvų, skaitytuvų ir ženklinimo įrenginių. Brother produktai ir paslaugos yra sukurti siekiant padidinti efektyvumą, padidinti produktyvumą ir skatinti bendradarbiavimą darbo vietoje.

TEKLYNX sprendimas