1. Pagrindinis Brother
  2. Apie Brother
  3. News
  4. 2023
  5. Brother pristato dvi naujas LED spausdintuvų serijas

Brother pristato dvi naujų spalvotų ir prijungiamų LED spausdintuvų serijas – puikiai tinka namams ir biurui.

 

Namų biuras – mažas biuras

Brother didžiuojasi galėdama pristatyti savo naujausią produktą namams ir mažiems biurams – spalvotus LED spausdintuvus, sukurtus taip, kad jie padėtų padidinti našumą namuose ar mažame biure. Kiekvienas įrenginys sukurtas taip, kad veiktų tyliai, tačiau užtikrintų puikią kokybę ir spartų spausdinimą bei nuskaitymą. Jie taip pat siūlo automatinį dvipusį spausdinimą. Šie spausdintuvai padeda sumažinti išlaidas dėl komplekte esančio tonerio išeigos didžio, didelių popieriaus dėklų ir atskiro būgno, kad būtų patenkinti didesnių apimčių spausdinimo poreikiai.

Šie belaidžiai įrenginiai taip pat aprūpinti daugybe ryšio galimybių, įskaitant gigabit ethernet, 5 GHz WiFi arba USB suderinamumą, bet kur biure ar keliaujant su mobiliuoju įrenginiu. USB jungties parinktis leidžia greitai ir tiesiogiai spausdinti, todėl vartotojai gali spausdinti dokumentus tiesiai iš USB atmintinės be kompiuterio, o patogi sąsaja leidžia klientams spausdinti prietaisą vos išpakavus.

Šiame spalvotų LED spausdintuvų asortimente yra vienas spausdintuvas – HL-L3220CW, užtikrinantis puikų spausdinimą, taip pat daugiafunkcinis įrenginys su spausdinimo, nuskaitymo ir kopijavimo funkcijomis DCP-L3560CDW. Serija taip pat apima MFC-L3760CDW modeli. Šie daugiafunkciniai įrenginiai pasižymi spausdinimo, nuskaitymo, kopijavimo ir faksogramų siuntimo galimybėmis.

Verslas

Šį vietą taupančių spalvotų LED spausdintuvų verslui asortimentą sudaro išskirtinai tylūs ir efektyvūs įrenginiai su lanksčiu saugos funkcijų rinkiniu ir sprendimais, kuriuos galima pritaikyti prie unikalių verslo reikalavimų.

Kaip ir namams ir mažiems biurams skirtų LED spausdintuvų asortimentas, jis buvo profesionaliai sukurtas taip, kad spausdintų tyliai ir iki 25 % greičiau nei ankstesnės kartos modeliai. Šis asortimentas siūlo patogią prieigą prie popieriaus ir papildomus popieriaus dėklus, kad atitiktų įmonių su didelėmis spausdinimo apimtimis poreikį. Be to, šiems modeliams galima įsigyti didelės išeigos tonerių.

Standartiškai visi įrenginiai yra saugūs, naudojant trijų sluoksnių apsaugą su daugybe patikimų funkcijų, kurias galima pritaikyti siekiant apsaugoti verslą.

Be to, visi verslo modeliai yra suderinami su Brother sprendimais ir į juos galima integruoti trečiųjų šalių sprendimus, įskaitant pirmaujančius pramonės tiekėjus Kofax ir YSoft, todėl profesionalams suteikiamas visiškas dokumentų valdymo, saugumo ir kontrolės lankstumas.

LED spausdintuvų asortimentą verslui sudaro HL-L8240CDW ir HL-L8230CDW modeliai, taip pat du daugiafunkciniai spausdintuvai su faksogramų siuntimo galimybe: MFC-L8340CDW ir MFC-L8390CDW.

Naudojant Brother Mobile Connect app (atsisiųskite nemokamai), visi aukščiau paminėti modeliai gali siųsti spausdinimo užduotį bet kuriuo metu ir bet kurioje vietoje. Spausdinkite ir nuskaitykite (nuskaitymui reikalingi daugiafunkciai įrenginiai) dokumentus kelyje ir užsisakykite originalių Brother reikmenų tiesiai į namus.
Originalios Brother eksploatacinės medžiagos kiekvieną kartą garantuoja gerus rezultatus. Jūsų dokumentai yra svarbūs ir jūs nenorite rizikuoti dėl prastos kokybės. Naudodami originalius Brother tonerius galite spausdinti aiškius, ryškius dokumentus, kurie atsparūs laikui. Spausdinkite daugiau ir sutaupykite daugiau naudodami Brother didelės išeigos tonerius ir vertingą pakuotę*.

Atminkite, kad tuščias Brother kasetes galima grąžinti Brother nemokamai. Tada mes pasirūpinsime, kad jos būtų perdirbtos. Esame labai atsidavę perdirbimui ir CO2 mažinimui, o į sąvartynus neišmetame jokių atliekų.
Šiuos du naujus LED spausdintuvų asortimentus dabar galite įsigyti iš Brother atstovų.

 

*Tik HL-L8240CDW, HL-L8230CDW, MFC- L8340CDW ir MFC-L8390CDW modeliams.


Iš spausdintuvo dokumentą imanti moteris