1. Pagrindinis Brother
  2. Apie Brother
  3. News
  4. 2023
  5. Brother pristato greitų ir efektyvių nespalvotų lazerinių spausdintuvų asortimentą – puikiai tinka namams ir mažiems biurams

Brother pristato greitų ir efektyvių nespalvotų lazerinių spausdintuvų asortimentą – puikiai tinka namams ir mažiems biurams

 

Brother didžiuojasi galėdamas pristatyti savo naują nespalvotų lazerinių spausdintuvų asortimentą, skirtą spausdinti namuose ir mažuose biuruose greičiau ir lengviau.

Nuo kompaktiškų modelių, skirtų asmeniniam naudojimui, iki universalių įrenginių, tenkinančių mažų įmonių poreikius, šis galingas naujasis asortimentas siūlo sprendimą įvairioms darbo sąlygoms ir poreikiams su daugybe efektyvumą didinančių funkcijų. Spausdinimo greitis iki 34 puslapių per minutę, automatinis dvipusis spausdinimas ir didelė popieriaus dėklo talpa, talpinanti iki 250 lapų, leidžia efektyviai ir be pertrūkių spausdinti ir kopijuoti didelius kiekius.

Spausdintuvai leidžia sklandžiai integruoti įvairius įrenginius ir tinklus, suderinamus su belaidžiu ryšiu ir USB jungtimi, taip pat su Brother Mobile Connect programėle. Galimybė siųsti dokumentus tiesiai į mobilųjį telefoną, planšetinį kompiuterį ar stacionarų kompiuterį leidžia efektyviau valdyti dokumentus namuose, biure ar keliaujant.

MFC-L2860DW ir DCP-L2660DW modelių 6,8 cm spalvotuose jutikliniuose ekranuose yra intuityvi, patogi sąsaja, todėl juos ypač lengva naudoti ir prižiūrėti. Nuo pradinės sąrankos iki nuolatinio valdymo, „Brother“ sukūrė šiuos spausdintuvus atsižvelgdamas į galutinį vartotoją, supaprastindamas spausdinimo patirtį, nesumažindamas našumo ar spausdinimo kokybės.

Henningas Elkjæras, „Brother Nordic A/S“ pardavimų direktorius Danijai ir Norvegijai, pakomentavo naująjį asortimentą: „Suprantame, kad šiandienos darbo jėga reikalauja lanksčių ir greitų sprendimų, ypač kai vis labiau populiarėja hibridiniai ir nuotolinio darbo modeliai. Mūsų tikslas – suteikti žmonėms galimybę greitai ir be didelių pastangų spausdinti ir nuskaityti dokumentus, taupant savo brangų laiką kitoms užduotims atlikti.

„Naudodami „Brother Mobile Connect“ programėle vartotojai taip pat gali greitai spausdinti tiesiai iš savo mobiliųjų įrenginių, nenaudodami kompiuterio, dar labiau supaprastindami spausdinimo procesą, suteikdami patogią patirtį, kuri sumažina sąrankos laiką ir padidina produktyvumą.

Naująjį „Brother“ nespalvotų lazerinių spausdintuvų asortimentą sudaro du spausdintuvai HL-L2400DW ir HL-L2445DW, du daugiafunkciniai spausdintuvai DCP-L2620DW ir DCP-L2660DW bei du daugiafunkciniai spausdintuvai su faksogramos funkcija – MFC-L2800DW ir MFC-L2860DW. Juos visus galima įsigyti iš „Brother“ atstovų.