1. Pagrindinis Brother
  2. Apie Brother
  3. News
  4. 2024
  5. Brother International Europe ir Cool Earth švenčia savo 15 metų partnerystę

Brother International Europe ir Cool Earth švenčia savo 15 metų partnerystę

Šią Žemės dieną Brother International Europe švenčia 15 metų sukaktį nuo tada, kai pirmą kartą suvienijo jėgas su atogrąžų miškų apsaugos labdaros organizacija ir tapo ilgiausiai dirbančiu jų komerciniu partneriu.

Nuo partnerystės pradžios 2009 m. Brother remia 7 bendruomenes Amazonės ir Naujosios Gvinėjos miškuose, saugo 32 milijonus medžių 78 000 hektarų teritorijoje, kurie sukaupia daugiau nei 50 milijonų tonų anglies dioksido ir yra labai svarbūs kovojant su klimato kaita. Dėl to bendruomenės klestėjo ir padėjo „Cool Earth“ apsaugoti kai kuriuos iš labiausiai nykstančių pasaulio augalų ir dalį laukinės gamtos.

Hisashi Ota, Brother International Europe generalinis direktorius, komentavo partnerystę: „Didžiuojamės, kad taip ilgai dirbome su Cool Earth. Mūsų „Jūsų pusėje“ vizija visada yra teikti klientams išskirtinius produktus ir paslaugas, kartu darants viską, ką galime, kad sumažintume savo poveikį planetai, o per „Cool Earth“ galime vykdyti gyvybiškai svarbų darbą, atliekamą visame pasaulyje. “

Kai kurios iki šiol vykdytos veiklos apėmė vandens, sanitarijos ir higienos prieigos gerinimą daugiau nei 2500 žmonių Papua Naujojoje Gvinėjoje ir „Cool Earth“ atogrąžų miškų laboratorijos įkūrimą Peru, suteikiantį prieigą prie „Wi-Fi“, technologijų ir žemėlapių sudarymo įrankių, kad bendruomenės galėtų apsaugoti savo teritorijas nuo grėsmių.

Matthew Owenas, „Cool Earth“ direktorius, sakė: „Mes be galo didžiuojamės pasiekimais, kuriuos pasiekėme dirbdami su Brother Europe, kurie ne tik padeda išsaugoti atogrąžų miškus, bet ir daro socialinį bei ekonominį poveikį, pradedant nuo pragyvenimo šaltinių ir baigiant pajamų teikimu ir čiabuvių bendruomenių aprūpinimu maistu“.

Šią partnerystę remianti iniciatyva yra panaudotų „Brother“ rašalo ir tonerių kasečių grąžinimas – viena didžiausių ir sėkmingiausių Europoje perdirbimo programų. Klientų prašoma grąžinti panaudotas kasetes nemokamai, o „Brother“ pergamina arba perdirba 100% visų grąžintų kasečių ir nuo 2013 m. į sąvartynus nebuvo išmestos jokios atliekos. 

Ota pridūrė: „Be papildomo mūsų klientų palaikymo ši partnerystė nebūtų buvusi tokia sėkminga, todėl taip pat norime jiems padėkoti. Iki šiol esame perdirbę daugiau nei 40 milijonų tonerio kasečių, kasmet sutaupydami 1500 tonų plastiko atliekų, kurios nepatenka į sąvartynus. Laimėjimas, kuriuo visi nepaprastai didžiuojamės“.

Norėdami gauti daugiau informacijos apie partnerystę ir tai, kaip Brother ir Cool Earth saugo Amazonės atogrąžų miškus, kartu remdami vietos bendruomenes, apsilankykite adresu:  https://www.coolearth.org/act-now/business-partnerships/brother-international/

Atogrąžų miškai