1. Pagrindinis Brother
  2. Apie Brother
  3. News
  4. 2024
  5. Brother tampa #1 lazerinių spausdintuvų prekės ženklu antrą kartą per pastaruosius 12 mėnesių

Brother tampa #1 lazerinių spausdintuvų prekės ženklu antrą kartą per pastaruosius 12 mėnesių

 

Brother lazerinių spausdintuvų pardavimai sudarė 26 % visos Europos lazerių spausdintuvų rinkos trečiąjį ketvirtį (nuo 2023 m. liepos 1 d. iki rugsėjo 30 d.).

Pagal Tarptautinės duomenų korporacijos (IDC) duomenis, „Brother“ aplenkė artimiausią konkurentą „HP“ beveik 1,5 procentinio punkto. Tai antras kartas per paskutinius 12 mėnesių, kai „Brother“ užima didžiausią lazerių spausdintuvų rinkos dalį, šį kartą visoje Europoje. „Brother“ išsiuntė beveik 390 000 siuntų su naujais A4 formato lazeriniais spausdintuvais.

Konkrečiai žvelgiant į A4 formato lazerinių spausdintuvų pardavimus, „Brother“  pranašumas didėja ir įmonė jau užima 30 % rinkos dalies, beveik trimis procentais lenkia artimiausią konkurentą „HP“. Nuo 2018 m. „Brother“ nuolat didino savo A4 formato lazerių spausdintuvų rinkos dalį visoje Europoje ir parodė įsipareigojimą tiekti kokybiškus spausdintuvus, tinkamus naudoti namuose ir versle. Ne išimtis ir 2023 m., kai buvo pristatyti keli nauji lazeriniai spausdintuvai, siekiant patenkinti augančią paklausą.

Christopheris Marshallas, Brother International Europe vykdomasis direktorius, sakė:

„Suprantame, kad reikia tobulėti atsižvelgiant į klientų poreikius, todėl nuolat peržiūrime savo produktų asortimentą, kad įsitikintume, jog jis atitinka mūsų klientų lūkesčius. Mūsų lazerinių spausdintuvų pasiūlos augimą iš dalies paskatino investicijos į mūsų visapusiškus valdomų spausdinio paslaugų ir prenumeratų pasiūlymus, skirtus patenkinti klientų (nesvarbu, ar tai mažos, ar didelės įmonės) ir mūsų distribucijos partnerių poreikius. Naudodami paprastą, bet visapusišką pasiūlymą galime greitai patenkinti augančius daugelio Europos įmonių poreikius, o tai atsispindi naujausiuose Tarptautinės duomenų korporacijos (IDC) skaičiuose."

Spustelėkite čia, kad peržiūrėtumėte naujausią lazerinių spausdintuvų asortimentą ir susisiekite su mūsų pardavėjais, kad taptumėte vieno iš mūsų įrenginių savininku.

Pirmaujantis lazerinių spausdintuvų tiekėjas