1. Pagrindinis Brother
  2. Apie Brother
  3. News
  4. 2024
  5. Brother pristato naujos kartos apdovanojimus pelniusį nespalvotų lazerinių spausdintuvų asortimentą, sukurtą verslui suteikti daugiau galimybių

Brother pristato naujos kartos apdovanojimus pelniusį nespalvotų lazerinių spausdintuvų asortimentą, sukurtą verslui suteikti daugiau galimybių

 

„Brother“ didžiuojasi galėdama pristatyti savo atnaujintą nespalvotų lazerinių spausdintuvų asortimentą, kuris yra pasirengęs nustatyti naujus pramonės standartus su didesniu spausdinimo ir nuskaitymo greičiu visame asortimente, išskirtiniu patvarumu ir galimybe prisitaikyti prie didėjančių spausdinimo kiekių ir popieriaus tvarkymo poreikių.

 

ukurta padidinti visų dydžių įmonių produktyvumą ir efektyvumą, naudojant greitą spausdinimą iki 50 psl. per minutę greičiu ir rinkoje pirmaujantį įmonės lygio nuskaitymą iki 100 psl. per minutę greičiu, todėl profesionalai gali atlikti užduotis greičiau ir lanksčiau.

Nespalvotų lazerinių spausdintuvų asortimentas sukurtas taip, kad ilgai tarnautų, užtikrinant ilgalaikį patikimumą ir sumažintas priežiūros išlaidas. Be to, vartotojai galės mėgautis vieninga vartotojo patirtimi (UX) visoje Brother SMB serijoje, supaprastinant darbo užduotis ir  įrenginių valdymą. 

Didesnės išeigos eksploatacinės medžiagos, galinčios spausdinti iki 25 000 puslapių, sumažina dažno keitimo poreikį ir yra papildytos lanksčiomis popieriaus tvarkymo galimybėmis įvairiems verslo poreikiams.

Standartiškai visi įrenginiai yra saugūs, naudojant trijų sluoksnių apsaugą su daugybe patikimų funkcijų, kurias galima pritaikyti siekiant apsaugoti verslą. Be to, visi modeliai yra suderinami su „Brother Solutions“, o verslo modeliai integruojami su trečiųjų šalių sprendimais, įskaitant pirmaujančius pramonės tiekėjus „Kofax“ ir „YSoft“, suteikiant profesionalams visišką dokumentų valdymo, saugumo ir kontrolės lankstumą.

Šis profesionalus asortimentas išlaiko „Brother“ pažadą į savartynus neišmesti jokių atliekų ir dabar šiuo spausdintuvus jau galima užsisakyti iš vietinių pardavėjų.

Seriją sudaro keturi spausdintuvai: HL-L6410DN, HL-L6210DW, HL-L5210DN ir HL-L5210DW, vienas daugiafunkcinis spausdintuvas DCP-L5510DW ir keturi daugiafunkciniai spausdintuvai su fakso funkcija: MFC-L5710DN, MFC-L5710DW, MFC-L6710DW ir MFC-L6910DN.

Biuro vaizdas iš šono