1. Pagrindinis Brother
  2. Apie Brother
  3. News
  4. 2020
  5. Keturi BROTHER gaminiai pelno „Good Design Award 2020“

Keturi BROTHER gaminiai pelno „Good Design Award 2020“

„Brother Industries, Ltd.“ - „Brother Nordic A/S“ vadovybė ir vienas pirmaujančių pasaulinių lazerinių ir rašalinių spausdintuvų gamintojų, buvo apdovanoti japonų dizaino apdovanojimu „Good Design Award 2020“ už keturis naujausius BROTHER gaminius.

BROTHER iš viso yra pelniusi 214 apdovanojimų už gerą dizainą, įskaitant keturis šių metų gaminius. Pirmąjį apdovanojimą kompanija pelnė 1960 metais už siuvamąją mašiną skirtą naudojimui namuose. Pradedant 1993 metais, apdovanojimą už gerą dizainą BROTHER pelno 28 metus iš eilės.
    
Henning Elkjær, „Brother Nordic A/S“ rinkodaros ir pardavimų direktorius atsakingas už šiaurės šalis, teigia: „Apdovanojimai už gerą dizainą ne tik išskiria ypatingos išvaizdos ir funkcijų gaminius. Vertinant gaminius ir paslaugas taip pat atsižvelgiama, ar jie kuria vertę vartotojams bei visuomenei. Apdovanojant vertinamos ir kolektyvinės pastangos visų prisidėjusių prie gaminio ar paslaugos įgyvendinimo.

„Vienas iš apdovanojimų už gerą dizainą, kurį BROTHER gavo 2020 metais, buvo už P-TOUCH CUBE PT-P910BT etikečių spausdintuvą. Gaminys gavo „Good Design Best 100“ apdovanojimą, nes pateko tarp 100 geriausiai vertinamų produktų ar paslaugų. Gavusieji „Good Design Best 100“ apdovanojimą taip pat pretenduoja į „Good Design Grand Award“ apdovanojimą, aukščiausiąjį „Gold Award“ apdovanojimą ir kitus specialius apdovanojimus.

„BROTHER kuria savo produktus pirmiausia galvodama apie vartotoją, kartu siekiant visada išlikti „Šalia Jūsų“. Kompanija ir toliau sieks įsiklausyti į vartotojų nuomonę kuriant išskirtinės vertės gaminius.“

Šie BROTHER gaminiai laimėjo „Good Design Award 2020“ (FI/SE/NO/DK):


•    „P-touch CUBE Pro“ (PT-P910BT) etikečių spausdintuvas
•    „DSmobile DS-640“ mobilusis skaitytuvas
•    „DSmobile DS-940DW“ mobilusis skaitytuvas
•    „DSmobile DS-740D“ mobilusis 2-pusio nuskaitymo skaitytuvas

„Good Design Award“ nuo 1957 metų yra vienintelė visapusiška dizaino vertinimo ir komunikavimo sistema Japonijoje. Daugybė kompanijų ir dizainerių iš Japonijos bei viso pasaulio siekia savo dizainu pakeisti industrijos arba gyvenimo kokybę. „G Mark“ - tai apdovanojimo simbolis, visur atpažįstamas kaip gero dizaino ženklas.

Daugiau informacijos apie „Good Design Award“ rasite apsilankę: http://www.g-mark.org/

Good Design Awards 2020 logo