1. Pagrindinis Brother
  2. Apie Brother
  3. News
  4. 2022
  5. „Brother“ pristato universalų A3 rašalinių daugiafunkcinių spausdintuvų asortimentą – puikiai tinka mažiems biurams

„Brother“ pristato universalų A3 rašalinių daugiafunkcinių spausdintuvų asortimentą – puikiai tinka mažiems biurams

 

Universalus ir ekonomiškas, A3 formato daugiafunkcinių spausdintuvų asortimentas, siūlantis mažiems biurams profesionalios kokybės spausdinimą su mažomis eksploatacinėmis išlaidomis.

Naujausias „Brother“ spausdintuvas leidžia mažoms biuro darbo grupėms naudotis dideliu „Brother“ spausdinimo greičiu, profesionalios kokybės spausdinimu ir patikimumu, neužimant daug vietos ir nepatiriant didelių sąnaudų. Visiškai naujas asortimentas turi A3 formato spausdinimo pranašumą ir pasižymi aukštomis specifikacijomis, todėl jis yra puikus biuro partneris.

Naujų ir patobulintų „Brother“ A3 rašalinių spausdintuvų asortimente yra daugybė naujų funkcijų, didelės rašalo kasečių išeigos ir mažesnės eksploatacijos išlaidos. Didelis spausdinimo greitis, spausdinimas be problemų ir gerokai patobulintas popieriaus tvarkymas leidžia šiems naujiems įrenginiams patenkinti kasdienius naudotojų poreikius ir spausdinti profesionaliai.

Henning Elkjær, Šiaurės šalių rinkodaros ir pardavimų direktorius iš Danijos pakomentavo naujausią pristatymą: „Spausdintuvų, kurie sklandžiai telpa mažame ar namų biure, paklausa per pastaruosius metus labai išaugo, o naujausias „Brother“ pristatymas yra puikus sprendimas visiems, ieškantiems ekonomiškai efektyvaus profesionalaus spausdinimo. Galimybė spausdinti A3 formatu reiškia, kad mažesnės grupės gali dirbti naudodamos vieną įrenginį, taupant laiką ir erdvę, o naudodami didesnio našumo kasetes, darbuotojai gali spausdinti daugiau su mažesnėmis sąnaudomis".

Daugiafunkciniuose įrenginiuose taip pat įdiegta nauja patentuota Brother tikslaus spausdinimo technologija – "MAXIDRIVE". Naujai sukurta didelės galios spausdinimo galvutė leidžia žymiai padidinti spausdinimo greitį, yra labai patvari ir spausdina itin aukšta kokybe, todėl gaunami profesionalūs rezultatai.

Naują universalų A3 spausdintuvų asortimentą dabar galima užsisakyti iš mūsų vietinių pardavėjų.

MFC-J5340DW A3 spausdintuvų siūlo spausdinimo greitį iki 28 ipm ir automatinį dvipusį A4 spausdinimą bei vienpusį A4 skenavimą, kopijavimą ir faksogramų siuntimą. Jis turi laidinį ir belaidį ryšį ir yra valdomas per 6,8 cm spalvotą jutiklinį ekraną. Jame yra 250 lapų popieriaus dėklas, rankinio tiekimo anga ir 50 lapų automatinis dokumentų tiektuvas (ADF). Šiame įrenginyje galima naudoti didelio našumo rašalą – 3000 nespalvotų puslapių ir 1500 spalvotų puslapių.

MFC-J5740DW siūlo tas pačias funkcijas kaip ir MFC-J5340DW, tačiau turi dvipusį A4 spausdinimą, nuskaitymą, kopijavimą ir faksogramų siuntimą bei 8,8 cm spalvotą jutiklinį ekraną. Jame yra 2 x 250 lapų popieriaus dėklai, 100 lapų daugiafunkcinis dėklas ir 50 lapų automatinis dokumentų tiektuvas (ADF), kuris siūlo dvipuses funkcijas.

MFC-J6540DW yra panašus į MFC-J5340DW, bet taip pat siūlo automatinį dvipusį A3 formato spausdinimą, taip pat vienpusį A3 formato skenavimą, kopijavimą ir faksogramų siuntimą.

MFC-J6940DW suteikia tas pačias funkcijas, kaip ir MFC-J5740DW, bet taip pat gali teikti automatinį dvipusį A3 formato spausdinimą, nuskaitymą, kopijavimą ir faksogramų siuntimą. Be to, jis turi artimojo lauko ryšio (NFC) mobilųjį spausdinimą.

Žmonės dirba nedideliame biure