1. Pagrindinis Brother
  2. Apie Brother
  3. News
  4. 2023
  5. Brother pripažinta "BLI Pick Awards 2023" apdovanojimuose

Brother įmonės spalvotų spausdintuvų ir skaitytuvų asortimentas, pripažintas "Keypoint Intelligence", laimėjo "BLI Pick" apdovanojimus

 

Pirmaujanti spausdinimo ir nuskaitymo sprendimų gamintoja „Brother“ už savo verslo spausdintuvų ir skaitytuvų asortimentą laimėjo kelis „Buyers Lab (BLI) 2023 Pick“ apdovanojimus,  kuriuos kasmet organizuoja „Keypoint Intelligence“. Apdovanojimai skirti naujausiam profesionalių stacionarių skaitytuvų ir labai patikimam įmonės spalvotų lazerių spausdintuvų asortimentui.

Apdovanojimai įteikiami atlikus testavimą, kurį nepriklausomai atlieka "Keypoint Intelligence". Visi bandymai atliekami ISO sertifikuotose laboratorijose, kuriose vertinamas patikimumas, naudojimo paprastumas, produktyvumas, vaizdo kokybė, naudotojų priežiūra ir mobilusis bei debesų ryšys, ir yra sukurti taip, kad atkartotų realaus pasaulio ir blogiausio atvejo scenarijus.

Apžvelgdama „Brother“ skaitytuvus, „Keypoint Intelligence“ gyrė ADS-4700W ir ADS-4900W trijų sluoksnių saugumo ir tinklo apsaugos funkcijas, „išskirtinę vertę“, kurią gauna klientai, ir našumą didinančias galimybes. Dėl to abu prietaisai buvo apdovanoti "BLI 2023 Pick" apdovanojimu.

Išsamus „Keypoint Intelligence“ laboratorijos įvertinimas taip pat parodė, kad „Brother Professional“ spalvotų lazerių asortimentas (HL-L9430CDN, HL-L9470CDN, MFC-L9630CDN ir MFC-L9670CDN) yra labai patikimas (visi įrenginiai vertinami kaip puikūs), todėl buvo skirtas „Ypač rekomenduojama“ įvertinimas visiems keturiems įrenginiams. Laboratorijos rezultatai taip pat parodė, kad kiekvieno įrenginio vaizdo kokybė, patogumas naudoti ir specifikacijos yra labai geros, užtikrinančios bet kokio dydžio įmonėms „verslo klasės funkcionalumą“.

Christopher Marshall, "Brother International Europe" vykdomasis direktorius, teigė; „Šie apdovanojimai įrodo, kad mūsų naujausi verslo lazerinių spausdintuvų ir skaitytuvų pasiūlymai puikiai tinka bet kuriai augančiai įmonei, suteikiant lankstumo ir kompaktiškesnius verslo lygio įrenginius, palyginti su dideliais A3 formato kopijavimo aparatais. „Brother“ gaminiai nuolatos giriami už jų patikimumą, ilgaamžiškumą ir gebėjimą sklandžiai ir saugiai prisitaikyti prie visos verslo aplinkos, o šie nepriklausomi rezultatai liudija kokybę, kurią siekiame pasiūlyti savo klientams."

Jau galima įsigyti naują Brother profesionalių stacionarių skaitytuvų ir spalvotų lazerių spausdintuvų asortimentą. Norėdami gauti daugiau informacijos apie tinkamiausią sprendimą, susisiekite su mumis.


Sertifikatai buvo įteikti:

EC – profesionalus spalvotas lazerinis spausdintuvas: ypač rekomenduojamo ir ypač patikimo gaminio sertifikatas
-    HL-L9430CDN 
-    HL-L9470CDN
-    MFC-L9630CDN
-    MFC-L9670CDN

ADS4 – profesionalus skaitytuvas: "BLI Pick 2023" apdovanojimas
-    ADS-4700W
-    ADS-4900W

 

Apie "Keypoint Intelligence"

Daugiau nei 60 metų skaitmeninių vaizdų pramonės klientai pasitikėjo „Keypoint Intelligence“, kad atliktų nepriklausomus praktinius bandymus, laboratorinius duomenis ir išsamius rinkos tyrimus, kad paskatintų savo produktų ir pardavimo sėkmę. Dėl dešimtmečius kauptos analitikų patirties „Keypoint Intelligence“ buvo pripažintas patikimiausiu nešališkos informacijos, analizės ir apdovanojimų šaltiniu. Klientai panaudojo šias misijai svarbias žinias priimdami strateginius sprendimus, atlikdami kasdienį pardavimą ir užtikrindami veiklos meistriškumą, siekdami pagerinti verslo tikslus ir padidinti pelną. Didžiausią dėmesį skirdama klientams, „Keypoint Intelligence“ ir toliau vystosi, kai pramonė keičiasi, plečiant pasiūlą ir atnaujinant metodus, kartu suprantant ir aptarnaujant gamintojų, platinimo kanalų ir jų klientų pokyčius skaitmeninio spausdinimo ir vaizdo gavimo sektoriuje.

 

Apie "BLI Office Hardware Pick" apdovanojimus

„Buyers Lab Picks“ veikia savarankiškai pramonėje ir yra sunkiai iškovojami apdovanojimai, nes jie yra pagrįsti griežtu testavimu, įskaitant išsamų patvarumo įvertinimą ir pagrindinių savybių, tokių kaip patogumas, vaizdo kokybė ir vertė, įvertinimą. Kiekvienas gaminys, išlaikęs laboratorinį testą, gauna ypač rekomenduojamo arba rekomenduojamo gaminio antspaudą ir patikimumo sertifikatą, o geriausiai pasirodę gaminiai gali būti nominuojami „Pick“ apdovanojimui.

Biure pastatytas daugiafunkcinis spausdintuvas