1. Pagrindinis Brother
  2. Apie Brother
  3. News
  4. 2023
  5. Kurkite tobulai pritaikytas etiketes naudodami Brother P-touch Editor 6.0

Kurkite tobulai pritaikytas etiketes naudodami Brother P-touch Editor 6.0

 

Pažangi etikečių projektavimo ir spausdinimo programa, skirta Brother P-touch asortimentui, yra standartiškai įtraukta į P-touch etikečių spausdintuvus, todėl galite sukurti pasirinktas etiketes su logotipais, nuotraukomis ir brūkšniniais kodais naudodami galingą ir paprastą naudoti Brother etikečių kūrimo programą – tiesiog prijunkite etikečių spausdintuvą prie kompiuterio USB laidu arba Bluetooth ryšiu.

Naujausia P-touch Editor 6.0 versija, kurią galima naudoti su mūsų naujausiais etikečių spausdintuvais PT-D410, PT-D460BTVP ir PT-D610BTVP, atitinka visus ženklinimo poreikius namuose, biure ir mažose parduotuvėse. Joje yra specialūs šablonai įvairių tipų etiketėms, skirti žymėti turtui, failams ir aplankams, parodinei medžiagai ir dar daugiau.

Įvairūs dizaino sprendimai Jūsų etiketėms

Visus į „P-touch Editor 6.0“ programą įtrauktus šablonus galima individualizuoti. Tai reiškia, kad galite rinktis iš daugiau nei 1200 simbolių, daugiau nei 30 šriftų ir daugiau nei 160 rėmelių, kurie atitiktų jūsų dabartinius poreikius. „P-touch Editor 6.0“ taip pat leidžia lengvai pridėti kitų elementų, tokių kaip įmonės logotipų ir brūkšninių kodų etikečių. Brūkšninio kodo etiketes/2D kodo etiketes galima sukurti tiesiog pasirinkus kodo tipą ir įvedus skaičių/abėcėlę. Tai puikiai tinka daiktų priežiūrai versle.

„P-touch Editor 6.0“ etikečių projektavimo programa su atnaujintomis funkcijomis, padidintu funkcionalumu ir atnaujinta vartotojo patirtimi suteikia išsamų sprendimą kuriant ir spausdinant pasirinktas etiketes. Kadangi „P-touch Editor 6.0“ naudoja „Unicode“, simboliai iš kelių kalbų gali būti įtraukti į tą patį pavadinimą, o tai reiškia, kad galite kurti etiketes bet kuriai tikslinei auditorijai. Taip pat lengva rasti anksčiau sukurtas etiketes ir bendrinti etiketes su Brother etikečių redagavimo programėlėmis savo išmaniajame telefone.

Naujos funkcijos:

  • Keli šriftai, simboliai ir rėmeliai, todėl etiketes galima lengvai individualizuoti
  • Nauji šablonai, specialiai sukurti naudoti namuose ir versle
  • Papildomos funkcijos su numeriu / laiku ir data / brūkšniniu kodu
  • Bendras vartotojo patirties atnaujinimas
  • Bet kur, bet kokia kalba
Sužinokite daugiau ir atsisiųskite P-touch Editor 6.0 čia.
Kompiuteriu dirbanti moteris